Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

ΗΠΑ: 7χρονος πυροβόλησε και σκότωσε έναν 5χρονο

Τραγωδία εκτυλίχθηκε στο ανατολικό Κεντάκι στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Επτάχρονος πυροβόλησε και σκότωσε έναν πεντάχρονο μέσα σε σπίτι, όπως ανακοίνωσε η τοπική Αστυνομία.

Ο πυροβολισμός που αναφέρθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο σπίτι στο Μακ Κι ήταν δυστύχημα, ανέφερε σε δήλωσή της η Αστυνομία της Πολιτείας του Κεντάκι.

Άμεσα στήθηκε μια επιχείρηση για να σωθεί η ζωή του πεντάχρονου, αλλά ο ιατροδικαστής που έφτασε στο σημείο διαπίστωσε απλώς τον θάνατο του παιδιού. Η έρευνα συνεχίζεται, είπε η Αστυνομία, η οποία δεν ταυτοποίησε τους εμπλεκόμενους.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά Μέσα Ενημέρωσης, στις ΗΠΑ έχουν σημειωθεί περισσότεροι από 150 ακούσιοι πυροβολισμοί από παιδιά μόνο μέχρι στιγμής φέτος, συμπεριλαμβανομένων τριών άλλων στο Κεντάκι. Αυτό έχει ως συνέπεια τουλάχιστον 58 θανάτους και 101 τραυματισμούς.

Το Κεντάκι δεν έχει νόμους που να επιβάλλουν κυρώσεις σε όσους αποτυγχάνουν να εξασφαλίσουν ένα πυροβόλο όπλο χωρίς επίβλεψη, σύμφωνα με το Νομικό Κέντρο Giffords.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Στο ψηφοδέλτιο γράψτε μόνο Τζόρτζια»: H Ιταλίδα πρωθυπουργός ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι ανακοίνωσε πριν από λίγο από την Πεσκάρα της κεντρικής Ιταλίας ότι θα είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές με το κόμμα της "Αδέλφια της Ιταλίας". ...

Φόρτωση άρθρων...