Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

ΗΠΑ: Μητέρα μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 4χρονο γιο της (Photos)

To άγριο έγκλημα έγινε στο Τέξας μπροστά στα μάτια της γιαγιάς του μικρού αγοριού.

Πλανήτης

Άγριο έγκλημα διαπράχτηκε στο Τέξας στις ΗΠΑ με μία μητέρα να σκοτώνει το μικρό παιδί της. Στη σύλληψη μιας γυναίκας για την δολοφονία του 4χρονου γιου της μπροστά στα μάτια της γιαγιάς του προχώρησαν οι Αρχές στο Τέξας των ΗΠΑ.

Η Μόνικα Φιγκερόα, όπως είναι το όνομα της μητέρας που συνελήφθη, κατηγορείται για ανθρωποκτονία όσον αφορά τον θάνατο του 4χρονου γιου της, Γκρέισον, ενώ για την υπόθεση συνελήφθη και η γιαγιά του, Μέρι Τζόνσον.

Όπως ανακοίνωσε το αστυνομικό τμήμα της πόλης Άθενς όπου συνέβη η δολοφονία, ήταν η Τζόνσον που τους ειδοποίησε λέγοντας ότι η κόρη της έκανε κακό στον Γκρέισον.

ΗΠΑ: Μητέρα μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 4χρονο γιο της

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι βρήκαν το πτώμα του 4χρονου σκεπασμένο με μια κουβέρτα με την γιαγιά του να τους περιγράφει ότι είδε την κόρη της να βρίσκεται πάνω από την κουβέρτα και να χτυπάει με το μαχαίρι. 

«Η Τζόνσον άκουσε το παιδί να ουρλιάζει πριν να αντιληφθεί την Φιγκερόα να μαχαιρώνει την κουβέρτα και μετά οι κραυγές σταμάτησαν», ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

ΗΠΑ: Μητέρα μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 4χρονο γιο της

Η γιαγιά του 4χρονου, όμως, δεν αντέδρασε αλλά έφυγε από το σπίτι μετά από τις απειλές που δέχθηκε από την κόρη της και μητέρα του αγοριού.

Η Μόνικα Φιγκερόα κρατείται με εγγύηση 2 εκατομμυρίων δολαρίων και η μητέρα της και γιαγιά του 4χρονου με εγγύηση 250.000 δολαρίων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Βόρεια Κορέα έκανε πυραυλική δοκιμή Κρουζ και δοκιμαστική εκτόξευση ενός νέου αντιαεροπορικού πυραύλου

Η Βόρεια Κορέα προχώρησε χθες Παρασκευή σε δοκιμή κεφαλής πυραύλου Κρουζ και σε δοκιμαστική εκτόξευση ενός νέου αντιαεροπορικού πυραύλου, όπως μεταδίδει σήμερα το βορειοκορεατικό π...

Αυστραλία: Κατηγορίες για τρομοκρατία σε βάρος του 16χρονου που μαχαίρωσε επίσκοπο στο Σίδνεϊ

Χιλιάδες μουσουλμάνοι συγκεντρώθηκαν σήμερα σε τεμένη ανά το Σίδνεϊ για την προσευχή της Παρασκευής παρά την ανησυχία για επιθέσεις αντεκδίκησης μετά την απαγγελία κατηγοριών για τ...

Φόρτωση άρθρων...