Κυριακή
19 Μαΐου 2024

ΗΠΑ: Συνετρίβη C-130 του αμερικανικού στρατού στην Τζόρτζια (Videos&Photos)

Πλανήτης

Αμερικανό στρατιωτικό αεροσκάφος τύπου C-130 συνετρίβη στην περιοχή της Τζόρτζια των ΗΠΑ.

Το μεγάλο στρατιωτικό αεροσκάφος κατέπεσε κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο Savannah/Hilton Head της Τζόρτζια, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Το αεροσκάφος συνετρίβη σε δρόμο συχνής κυκλοφορίας στο κέντρο κατοικημένης περιοχής και τυλίχτηκε στις φλόγες, ενώ διαλύθηκε σε δεκάδες κομμάτια.

Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, το C-130 κατέπεσε στον αυτοκινητόδρομο 21.

Η αμερικανική Αστυνομία έχει διακόψει την κυκλοφορία τόσο στον δρόμο που συνετρίβη το στρατιωτικό αεροπλάνο, όσο και στον παρακείμενο αυτοκινητόδρομο 25, αλλά και σε όσους δρόμους διασταυρώνουν με το σημείο της διαφαινόμενης τραγωδίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο στρατιωτικό αεροσκάφος επέβαιναν τουλάχιστον πέντε άτομα. Επίσημη ενημέρωση για τραυματίες ή νεκρούς δεν υπάρχει.

Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, έχουν ανασυρθεί ήδη οι σοροί δύο ατόμων, ενώ οι έρευνες των σωστικών συνεργείγων συνεχίζονται.

Το C-130 του αμερικανικού στρατού είχε απογειωθεί από την αμερικανική βάση του Πουέρτο Ρίκο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 19 Μαΐου

Γεγονότα 1535: Ο Γάλλος εξερευνητής, Ζακ Καρτιέ, ξεκινά το δεύτερο ταξίδι του για τη Βόρεια Αμερική με τρία πλοία, 110 άνδρες και τους δύο γιους του Ιροκέζου αρχηγού Ντονακόνα (...

Προκλητικός Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης Γενοκτονίας των Ποντίων: «Σαν σήμερα ανάψαμε τον πυρσό της ανεξαρτησίας»

«Ο πυρσός της ανεξαρτησίας, που άναψε στη Σαμψούντα, εξαπλώθηκε σε όλη την Ανατολία με την Αμάσεια, το Ερζερούμ, τη Σεβάστεια και στη συνέχεια την Άγκυρα», σημειώνει στο μήνυμά του...

Φόρτωση άρθρων...