Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

ΗΠΑ: Βίντεο-ντοκουμέντο από καταδίωξη - Τον ακινητοποίησαν με τέιζερ

Πλανήτης

Ένα βίντεο ντοκουμέντο έδωσαν στη δημοσιότητα οι Αρχές του Κεντάκι των ΗΠΑ, από κάμερα που φέρουν στην στολή τους οι αστυνομικοί.

Στο βίντεο καταγράφεται η καταδίωξη ενός άνδρα σε κεντρικό αυτοκινητόδρομο της Πολιτείας, μετά από έναν τυπικό έλεγχο της Τροχαίας, με έναν αστυνομικό να τρέχει από πίσω του έχοντας προτεταμένο ένα τέιζερ.

Στο βίντεο ακούγεται ο αστυνομικός να φωνάζει στον άνδρα να μην προσπαθήσει να δραπετεύσει και την ίδια στιγμή τον χτυπάει με το τέιζερ, ρίχνοντάς τον αναίσθητο στο οδόστρωμα.

Το δραματικό είναι πως η καταδίωξη γίνεται στο αντίθετο ρεύμα του δρόμου από αυτό που είχαν αρχικά σταματήσει οι δυο τους, με τον άνδρα που πέφτει αναίσθητος στο έδαφος να παρασύρεται από διερχόμενο όχημα το οποίο δεν πρόλαβε να σταματήσει εγκαίρως και να πεθαίνει ακαριαία.

Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, ο αστυνομικός που χρησιμοποίησε το τέιζερ, δε φέρει ποινικές ευθύνες για την έκβαση της καταδίωξης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρόταση των Χούθι στους Αμερικανούς φοιτητές που αποβλήθηκαν: Ελάτε στη Σαναά να σπουδάσετε

Οι αντάρτες Χούθι της Υεμένης, που στηρίζονται από το Ιράν και προκαλούν αναταραχή στην παγκόσμια ναυτιλία για να δείξουν την υποστήριξή τους στους Παλαιστίνιους της Γάζας, ανακοίν...

Φόρτωση άρθρων...