Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Παρίσι: Ληστεία σε διάσημο κοσμηματοπωλείο – Άρπαξαν 15 εκατ. ευρώ (Videos&Photos)

Ληστεία έγινε σε διάσημο κοσμηματοπωλείο στο Παρίσι. Μία συμμορία έβαλε στο στόχαστρο το κοσμηματοπωλείο Piaget στο κέντρο του Παρισιού και έφυγε με λεία, που εκτιμάται ότι κυμαίνεται από 10 έως 15 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με την γαλλική αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις δράστες, δύο άνδρες και μία γυναίκα, χτύπησαν το κοσμηματοπωλείο στις 13:00 τοπική ώρα. Τουλάχιστον ένας από τους δράστες είχε όπλο και η ληστεία είχε διάρκεια λίγα λεπτά.

Τώρα οι Αρχές εξετάζουν τους αυτόπτες μάρτυρες αλλά και τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στο σημείο προκειμένου να εξακριβώσουν την ταυτότητα των δραστών αλλά και την διαδρομή διαφυγής τους.

Παρίσι: Ληστεία σε διάσημο κοσμηματοπωλείο

Το κοσμηματοπωλείο βρίσκεται στην Οδό της Ειρήνης στην πρωτεύουσα της Γαλλίας κοντά στην γνωστή Πλατεία Βεντόμ, όπου βρίσκονται αρκετά καταστήματα υπερπολυτελών εταιρειών κοσμημάτων όπως της Bulgary.

Η εταιρεία Piaget, στην οποία ανήκει το κοσμηματοπωλείο, έχει ιδρυθεί στην Ελβετία και κατασκευάζει υπερπολυτελή ρολόγια. Έτσι κάθε προϊόν της μπορεί να φτάσει τα δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Οι ληστείες στην περιοχή έχουν γίνει συχνό φαινόμενο. Τον περασμένο Απρίλιο τρεις άνδρες με μηχανές άρπαξαν κοσμήματα αμύθητης αξίας από το κοσμηματοπωλείο Bulgary.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...