Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Ισπανία: Εντοπίστηκε παγιδευμένος φάκελος σε αεροπορική βάση

Πλανήτης

Οι ισπανικές δυνάμεις ασφαλείας εντόπισαν έναν παγιδευμένο φάκελο με εκρηκτική ύλη, ανέφερε η εφημερίδα El Mundo την Πέμπτη. Πρόκειται για τον τρίτο φάκελο που εντοπίζεται στη χώρα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα , ο φάκελος εντοπίστηκε από την ασφάλεια σε βάση της πολεμικής αεροπορίας στο Τορεχόν ντε Αρντόθ  έξω από τη Μαδρίτη. Μετά από έναν πρώτο έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι πιθανότατα περιέχει εκρηκτικό μηχανισμό και ενημερώθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις.

Υπενθυμίζεται ότι χθες βρέθηκαν άλλοι δύο παγιδευμένοι φάκελοι στη χώρα, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές της χώρας. Ο ένας είχε παραλήπτη την πρεσβεία της Ουκρανίας στη Μαδρίτη, όπου ένα άτομο τραυματίστηκε ελαφρά από έκρηξη που σημειώθηκε όταν άνοιξε επιστολή, και σε έναν κατασκευαστή όπλων στη Σαραγόσα, στη βόρεια Ισπανία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μπάιντεν: Παραδέχθηκε ότι σκέφτηκε την αυτοκτονία – Η εξομολόγηση του Αμερικανού προέδρου

Για τις σκοτεινές στιγμές που έζησε το 1974 μετά τον θάνατο της πρώτης συζύγου του και της κόρης του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, μίλησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο Τζο Μπάιντεν σε συνέ...

«Στο ψηφοδέλτιο γράψτε μόνο Τζόρτζια»: H Ιταλίδα πρωθυπουργός ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι ανακοίνωσε πριν από λίγο από την Πεσκάρα της κεντρικής Ιταλίας ότι θα είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές με το κόμμα της "Αδέλφια της Ιταλίας". ...

Φόρτωση άρθρων...