Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Ισπανία: Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η βασιλομήτωρ Σοφία – Ποια η κατάσταση της υγείας της

Πλανήτης

Στο νοσοκομείο με λοίμωξη νοσηλεύεται από Τρίτη η πρώην βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία, σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα Ενημέρωσης.

Η αδερφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, εισήχθη το βράδυ της Τρίτης στην κλινική Ruber Internacional της Μαδρίτης λόγω ουρολοίμωξης, σύμφωνα με την El Pais. 

Μέχρι και σήμερα παραμένει η βασιλομήτωρ νοσηλευόμενη και βρίσκεται υπό συνεχή παρακολούθηση. Η ασθένειά οδήγησε στην ακύρωση του προγραμματισμένου ταξιδιού της στην Ουέσκα στις 12 Απριλίου, όπου επρόκειτο να παρακολουθήσει τις εργασίες της τράπεζας τροφίμων.

Ο Βασιλιάς Φίλιππος επισκέφτηκε τη μητέρα του και φεύγοντας διαβεβαίωσε τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από το νοσοκομείο ότι είναι «πολύ καλά, χαρούμενη και ανυπόμονη να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό».

Δεδομένης της καλής εξέλιξης της υγείας της μητέρας του, ο Ισπανός μονάρχης διατήρησε την ατζέντα του και πραγματοποίησε δύο ακροάσεις με στρατιωτικούς διοικητές στο Παλάτι σήμερα το απόγευμα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΗΠΑ: Ανεμοστρόβιλοι σαρώνουν τις κεντρικές πολιτείες– Τουλάχιστον 5 νεκροί (Photos)

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας ορισμένων από τους δεκάδες ανεμοστρόβιλους που σάρωσαν τις μεγάλες πεδιάδες των κεντρικών πολιτειών των ΗΠΑ, ανακοίνωσαν την ...

«Στο ψηφοδέλτιο γράψτε μόνο Τζόρτζια»: H Ιταλίδα πρωθυπουργός ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι ανακοίνωσε πριν από λίγο από την Πεσκάρα της κεντρικής Ιταλίας ότι θα είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές με το κόμμα της "Αδέλφια της Ιταλίας". ...

Politico: Έρευνα της ΕΕ για τις πολιτικές διαφημίσεις σε Facebook και Instagram - Ο ρόλος της Ρωσίας

Υπό έρευνα των Ευρωπαϊκές αρχών ενδέχεται να βρεθούν ακόμα και εντός της ημέρας, το Facebook και το Instagram σηματοδοτώντας ραγδαίες εξελίξεις στη διαχείριση των πολιτικών διαφημί...

Φόρτωση άρθρων...