Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Ισραήλ: Διπλωματικό «πόκερ» για να σταματήσει ο πόλεμος

Πλανήτης

Έντονες διπλωματικές διεργασίες εκτυλίσσονται στην Μέση Ανατολή από εκπροσώπους κρατών για να σταματήσει ο πόλεμος στο Ισραήλ.

Ο Άντονι Μπλίνκεν, υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, συναντήθηκε με τον Παλαιστίνιο Πρόεδρο, Μαχμούντ Αμπάς, στην Ιορδανία, αφού προηγουμένως είχε συναντηθεί με την ισραηλινή κυβέρνηση.

Την ίδια ώρα, στο Λίβανο μετέβη ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, όπου συναντήθηκε με τον ηγέτη της Χεζμπολάχ, συντονίζοντας κι αυτοί από την πλευρά τους το τί θα συμβεί στα επόμενα βήματα.

Σε όλα αυτά προστίθεται και μία δήλωση που «έρχεται» από την Μόσχα του Προέδρου της Ρωσίας, ο οποίος παρομοίασε την πολιορκία της Γάζας με την πολιορκία του Λένινγκραντ και εξαπέλυσε επίθεση κατά της πολιτικής των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Στο ψηφοδέλτιο γράψτε μόνο Τζόρτζια»: H Ιταλίδα πρωθυπουργός ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι ανακοίνωσε πριν από λίγο από την Πεσκάρα της κεντρικής Ιταλίας ότι θα είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές με το κόμμα της "Αδέλφια της Ιταλίας". ...

Λετονία: Οι πολίτες καλούνται να μετατρέψουν τα υπόγειά τους σε αντιαεροπορικά καταφύγια

Οι αρχές της Λετονίας, βαλτικής χώρας και γειτονικής της Ρωσίας, κάλεσαν τους πολίτες τους να μετατρέψουν τα υπόγεια των σπιτιών τους σε αντιαεροπορικά καταφύγια, με αφορμή την παρ...

Φόρτωση άρθρων...