Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Νέες φρικαλεότητες της Χαμάς στο Ισραήλ: Αποκεφάλισαν και έκαψαν ζωντανά βρέφη

Πλανήτης

Σοκ προκαλούν οι αναφορές του ισραηλινού στρατού ότι στρατιώτες βρήκαν αποκεφαλισμένα μωρά από τη Χαμάς.

«Η Χαμάς πραγματοποίησε «σφαγή» στο Κφαρ Αζά, στο νότιο Ισραήλ, κατά την οποία γυναίκες, παιδιά, νήπια και ηλικιωμένοι «σφαγιάστηκαν βάναυσα με τον τρόπο δράσης του ISIS», ανέφερε ο ισραηλινός στρατός (IDF) στο CNN.

Όπως μεταδίδει το Fox News, επικαλούμενο το τοπικό ισραηλινό πρακτορείο i24News, στρατιώτες των Ισραηλινών Δυνάμεων Άμυνας (IDF) μετακινήθηκαν στην Kfar Aza, μία από τις κοινότητες (κιμπούτς)  στις οποίες εισέβαλαν οι ένοπλοι της Χαμάς νωρίς το πρωί του Σαββάτου, και ανακάλυψαν περίπου 40 νεκρά μωρά, ορισμένα από τα οποία ήταν αποκεφαλισμένα – αναδεικνύοντας τη βιαιότητα των δυνάμεων εισβολής.

Οι ισραηλινές δυνάμεις απομάκρυναν τα πτώματα των θυμάτων που βρέθηκαν στην περιοχή, όταν βρήκαν τα λείψανα των παιδιών. Οι Ισραηλινοί στρατιώτες προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τα οστά για να ταυτοποιήσουν τα θύματα, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

«Δεν είναι πόλεμος, δεν είναι πεδίο μάχης. Βλέπετε τα μωρά, τη μητέρα, τον πατέρα, στα υπνοδωμάτια τους, στα δωμάτια προστασίας τους και πώς τα σκότωσαν οι τρομοκράτες», ανέφερε ο υποστράτηγος των IDF Itai Veruv, περιγράφοντας τη σκηνή, όπως μετέδωσε το i24News.

Το IDF ανέφερε ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τον αριθμό των ανθρώπων που σκοτώθηκαν εκεί και δεν θα μπει σε λεπτομέρειες για το πώς σκοτώθηκαν οι άνθρωποι.

Η Γαλλίδα δημοσιογράφος Μαργκό Χαντάντ βρέθηκε στο κιμπούτς όπου εντοπίστηκαν τα αποκεφαλισμένα πτώματα στο Κφαρ Αζά, επιβεβαιώνοντας τη θηριωδία. Η Γαλλίδα δημοσιογράφος είδε και η ίδια τα πτώματα, κάνοντας λόγο για αποκεφαλισμένα «βρέφη και παιδιά δύο ετών στο Κφαρ Αζά. Τρόμος, σφαγή».

«Για όσους ρωτούν για τις πηγές… Είναι πολλές. Ισραηλινός στρατός και μυστικές υπηρεσίες με βρήκαν και μου έδωσαν τη δυνατότητα να ελέγξω την εγκυρότητα. Ωστόσο, υπήρχε καλύτερη πηγή: θαρραλέοι δημοσιογράφοι του ξένου Τύπου συμφώνησαν να δουν οι ίδιοι τα πτώματα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μπάιντεν: Θερμές ευχές στις ορθόδοξες χριστιανικές κοινότητες σε όλο τον κόσμο

«Η Τζιλ και εγώ στέλνουμε θερμές ευχές στις ορθόδοξες χριστιανικές κοινότητες σε όλο τον κόσμο καθώς γιορτάζουν το Πάσχα» αναφέρει σε δήλωσή του για το ελληνορθόδοξο Πάσχα ο Αμερικ...

Ευχές πάπα Φραγκίσκου για Ορθόδοξο Πάσχα: «Ο Αναστηθείς Κύριος να γεμίσει με χαρά και με ειρήνη όλους»

Ο πάπας Φραγκίσκος, απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους πιστούς στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ευχήθηκε καλό Πάσχα για το Πάσχα των Ορθοδόξων. Ειδικότερα, ο Φραγκίσκος υπογράμμι...

Φόρτωση άρθρων...