Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Ιταλία: Τυροκόμος θάφτηκε κάτω από χιλιάδες κεφάλια τυριού

Πλανήτης

Τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Λομβαρδία στην Ιταλία, καθώς το βράδυ της Κυριακής Ιταλός τυροκόμος σκοτώθηκε όταν θάφτηκε κάτω από χιλιάδες κεφάλια τυριού.

Ο 74χρονος τυροκόμος βρέθηκε θαμμένος κάτω από κεφάλια τυριού που έπεσαν από εταζέρα που έσπασε προκαλώντας αλυσιδωτά την πτώση χιλιάδων κεφαλιών βάρους 40 κιλών το καθένα, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία.

«Χρειάστηκε να μετακινήσουμε με το χέρι τα τυριά και τις εταζέρες. Χρειάστηκαν περίπου δώδεκα ώρες για να βρούμε το θύμα», εξήγησε ο Αντόνιο Ντούζι, υπεύθυνος της πυροσβεστικής υπηρεσίας της πόλης Μπέργκαμο.

Η αποθήκη βρίσκεται στη Ρομάνο ντι Λομπάρντια, νότια του Μπέργκαμο. Φιλοξενούσε συνολικά 25.000 κεφάλια παρμεζάνας Grana Padano τοποθετημένα σε μεταλλικές εταζέρες που έφταναν σε ύψος τα 10 μέτρα. Χιλιάδες κεφάλια έπεσαν σκοτώνοντας τον ιδιοκτήτη της εταιρείας Τζιάκομο Κιαπαρίνι, ο οποίος εργαζόταν στο εσωτερικό της αποθήκης.

Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε από τα μέλη της οικογένειας του θύματος που άκουσε τον ορυμαγδό που προκάλεσε η πτώση των χιλιάδων κεφαλιών.

Ο ιδιοκτήτης ήταν μόνος του στην αποθήκη όπου βρίσκονταν τα τυριά στο στάδιο της ωρίμανσης, σύμφωνα με την Corriere della Sera. Είχε πάει για να ελέγξει το ρομπότ που τα αναποδογυρίζει και τα πλένει με αυτοματοποιημένο σύστημα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 29 Απριλίου

Γεγονότα 1091: Λίγο έξω από την Κωνσταντινούπολη διεξάγεται η Μάχη του Λεβούνιου. Ο αυτοκράτορας του Βυζαντίου Αλέξιος Α΄ ο Κομνηνός νικά τους Πετσενέγκους και τους εξαφανίζει α...

Οκλαχόμα: Νεκροί από ανεμοστρόβιλους – Κατάσταση έκτακτης ανάγκης «λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων»

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι, ανάμεσά τους ένα παιδί, έχασαν τη ζωή τους σε ανεμοστρόβιλους που σάρωσαν την Οκλαχόμα, όπου εκτεταμένες ζημιές σε σπίτια και επιχειρήσεις προκλήθηκαν από...

Μπάιντεν: Παραδέχθηκε ότι σκέφτηκε την αυτοκτονία – Η εξομολόγηση του Αμερικανού προέδρου

Για τις σκοτεινές στιγμές που έζησε το 1974 μετά τον θάνατο της πρώτης συζύγου του και της κόρης του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, μίλησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο Τζο Μπάιντεν σε συνέ...

Φόρτωση άρθρων...