Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Καλαμάτα: Η στιγμή της σύγκρουσης αυτοκινήτου με πατίνι στο οποίο επέβαιναν δύο παιδιά

Βίντεο-ντοκουμέντο από το σοβαρό τροχαίο που έγινε στην Καλαμάτα, όπου δυο παιδιά ηλικίας περίπου 15 ετών που επέβαιναν σε πατίνι παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο δημοσίευσε η ΕΡΤ.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, τα δύο παιδιά συνεχίζουν την πορεία τους χωρίς να ελέγξουν αν περνά διερχόμενο όχημα με αποτέλεσμα να τα παρασύρει αυτοκίνητο στην διασταύρωση των οδών Κρήτης και Εθνικού Σταδίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την σύγκρουση το πατίνι με το αγόρι ηλικίας περίπου 15 ετών κατέληξε κάτω από το αυτοκίνητο, ενώ το επίσης 15χρονο κορίτσι χτύπησε πάνω στο παρμπρίζ του οχήματος.

Τα δυο παιδιά έχουν διακομιστεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας. Το 15χρονο αγόρι ανταποκρίνεται στην επικοινωνία με τους γιατρούς και θα υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακτινολογικό έλεγχο, ενώ καλή θεωρείται η κατάσταση της υγείας της 15χρονης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σπέτσες: Θαλαμηγός χτύπησε στoν προβλήτα του λιμανιού, λόγω των ισχυρών ανέμων (Video&Photos)

Ατύχημα με θαλαμηγό σημειώθηκε στις Σπέτσες λόγω των ισχυρών ανέμων. Πολυτελές σκάφος χτύπησε στον προβλήτα του λιμανιού εξαιτίας των πολλών μποφόρ. Από το ατύχημα δεν έχει τραυ...

Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες: Προγραμματισμός Ραντεβού για Αιματολογικές Εξετάσεις

Αρχίζει η Διαδικασία Προγραμματισμού Ραντεβού για Αιματολογικές Εξετάσεις στις Δημόσιες Δομές Παροχής Υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Στο πλαίσιο της αναβάθμισης των υπ...

Φόρτωση άρθρων...