Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Καλιφόρνια: Σε φυλάκιση 700 ετών καταδικάστηκε παιδόφιλος που κακοποίησε 16 αγοράκια – Είχε αναλάβει να τα προσέχει

Πλανήτης

Σε 700 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε ένας άνδρας για κακοποίηση παιδιών, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο δικαστήριο της Καλιφόρνια.

Ο Matthew Zakrzewski, 34 ετών, κρίθηκε ένοχος για 34 κακουργήματα, συμπεριλαμβανομένων των ασελγών και λαγνικών πράξεων με ανήλικο κάτω των 14 ετών, για την κακοποίηση παιδιών, η οποία περιελάμβανε την παρενόχληση 16 νεαρών αγοριών που βρίσκονταν υπό τη φροντίδα του και την προβολή πορνογραφικού υλικού σε ένα 17ο, ανακοίνωσε η Εισαγγελία της κομητείας Orange.

Ο Zakrzewski διέπραξε τα φρικτά εγκλήματά του σε περισσότερα από τρία χρόνια από τον Ιανουάριο του 2014, έως τον Μάιο του 2019. Τα νεαρά θύματά του ήταν ηλικίας από 2 έως 12 ετών.

«Καμάρωνα τον εαυτό μου που έφερνα χαμόγελα στα παιδιά σας και όλες οι καλές στιγμές που μοιραστήκαμε ήταν 100% γνήσιες», δήλωσε ο Zakrzewski.

Ο παιδόφιλος έβρισκε δουλειά μέσω μια ιστοσελίδας που πρόσφερε υπηρεσίες φύλαξης και καθοδήγησης παιδιών.

«Η θανατική καταδίκη του ταιριάζει. Σας παρακαλώ μην δείξετε έλεος σε αυτό το ζώο», δήλωσε μια γιαγιά δύο εκ των θυμάτων, σύμφωνα με το ABC 7.

Άλλοι γονείς δήλωσαν ότι έχουν κατακλυστεί με ενοχές που προσέλαβαν ένα «τέρας» για να προσέχει τα παιδιά τους.

Στις τελικές παρατηρήσεις της κατά τη διάρκεια της δίκης, η εισαγγελέας Juliet Oliver αποκάλυψε ότι ο Zakrzewski είχε στον υπολογιστή του ένα «ολόκληρο βιβλίο» για την παιδοφιλία και είχε βιντεοσκοπήσει τα περισσότερα από τα στοιχεία που χρησιμοποιήθηκαν εναντίον του.

Συνελήφθη όταν ένας από τους γονείς των παιδιών τον κατήγγειλε στην αστυνομία επειδή άγγιξε ανάρμοστα τον 8χρονο γιο τους.

Ο ίδιος συνελήφθη στις 17 Μαΐου 2019 και έκτοτε ξετυλίχτηκε η φρίκη στην οποία επέβαλε μικρά και αθώα παιδιά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οκλαχόμα: Νεκροί από ανεμοστρόβιλους – Κατάσταση έκτακτης ανάγκης «λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων»

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι, ανάμεσά τους ένα παιδί, έχασαν τη ζωή τους σε ανεμοστρόβιλους που σάρωσαν την Οκλαχόμα, όπου εκτεταμένες ζημιές σε σπίτια και επιχειρήσεις προκλήθηκαν από...

Φόρτωση άρθρων...