Κυριακή
05 Μαΐου 2024

«Βόμβα» Κιλιτσντάρογλου: Κατηγορεί τη Ρωσία για την απόσυρση του Μουχαρέμ Ιντζέ

Στην παραίτηση του Μουχαρέμ Ιντζέ από την κούρσα των Προεδρικών Εκλογών στην Τουρκία, αναφέρθηκε ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Ο υποψήφιος για την Προεδρία της Τουρκίας κατηγόρησε τη Μόσχα για τις απειλές υπό το βάρος των οποίων ο Ιντζέ απέσυρε την υποψηφιότητά του.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, o Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου έγραψε: «Αγαπητοί Ρώσοι φίλοι, εσείς βρίσκεστε πίσω από τα μοντάζ, τις συνωμοσίες, το Deep Fake περιεχόμενο, τις κασέτες που αποκαλύφθηκαν χθες σε αυτή τη χώρα. Αν θέλετε να συνεχιστεί η φιλία μας μετά τις 15 Μαΐου, πάρτε το χέρι σας από το τουρκικό κράτος. Είμαστε ακόμα υπέρ της συνεργασίας και της φιλίας». Ο πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος της Τουρκίας με αυτήν την ανάρτηση έδειξε να μην υιοθετεί τις κατηγορίες εναντίον του Ιντζέ. Μένει έτσι ελεύθερος ο δρόμος για την μεταξύ τους συνεργασία, απέναντι στον Ερντογάν.

Ο Κιλιτσντάρογλου κάλεσε τον Ιντζέ να στηρίξει την Συμμαχία του Έθνους. «Αν θέλει ας έρθει στο τραπέζι μας, να φέρουμε μαζί την αλλαγή. Να καθαρίσουμε μαζί αυτή τη βρομιά από την πολιτική» δήλωσε. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιντζέ προέρχεται από το κεντροαριστερό Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα του Κιλιτσντάρογλου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...