Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Κόστα Ρίκα: Εξαφανίστηκε από τα ραντάρ αεροπλάνο

Πλανήτης

Εξαφανίστηκε από τα ραντάρ στην Κόστα Ρίκα ένα μικρό αεροπλάνο, το οποίο είχε αναχωρήσει από το Μεξικό με πέντε Γερμανούς επιβάτες.

«Λάβαμε επείγουσα ειδοποίηση για το μικρό αεροσκάφος, που εκτελούσε ιδιωτική πτήση από το Μεξικό προς το αεροδρόμιο της Λιμόν. Στο αεροσκάφος επιβαίνουν «πέντε Γερμανοί υπήκοοι», ανέφερε ο υπουργός Δημόσιας Ασφάλειας της χώρας της κεντρικής Αμερικής, ο Χόρχε Τόρες.

«Η επικοινωνία του αεροσκάφος με τον πύργο ελέγχου χάθηκε κοντά στην Μπάρα δε Παρισμίνα, στις κοσταρικανές ακτές στην Καραϊβική, και ενεργοποιήσαμε αμέσως εσωτερικά πρωτόκολλα για να εντοπιστεί», είπε ο Χόρχε Τόρες.

Σύμφωνα με τον Κοσταρικανό υπουργό, το αεροπλάνο εξαφανίστηκε χθες Παρασκευή στις 18:00 (τοπική ώρα· σήμερα Σάββατο στις 03:00 σήμερα ώρα Ελλάδας).

Έπειτα από λίγες ώρες, οι έρευνες για τον εντοπισμό του ανεστάλησαν γιατί επικρατούσαν κακές καιρικές συνθήκες. Αναμένεται να συνεχιστούν σήμερα, κατέληξε ο Χόρχε Τόρες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οκλαχόμα: Νεκροί από ανεμοστρόβιλους – Κατάσταση έκτακτης ανάγκης «λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων»

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι, ανάμεσά τους ένα παιδί, έχασαν τη ζωή τους σε ανεμοστρόβιλους που σάρωσαν την Οκλαχόμα, όπου εκτεταμένες ζημιές σε σπίτια και επιχειρήσεις προκλήθηκαν από...

Φόρτωση άρθρων...