Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Κύπρος: Με αρνητικό PCR η είσοδος επιβατών από Κίνα

Πλανήτης

Με αρνητικό τεστ PCR 48 ωρών θα εισέρχονται στην Κύπρο οι επιβάτες από Κίνα, μετά την έξαρση του κορωνοϊού που προκάλεσε η απότομη χαλάρωση των μέτρων, όπως αποφάσισε το υπουργικό συμβούλιο της χώρας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση.

Παράλληλα, για όλες τις πτήσεις από και προς Κύπρο, όπως και σε χώρους συγχρωτισμού, υπάρχει σύσταση για χρήση μάσκας και τήρηση των μέτρων ατομικής υγιεινής και προστασίας.

Επιπλέον, όπως αναφέρει το υπουργείο Υγείας της Κύπρου σε ανακοίνωσή του, αποφασίστηκε η διεξαγωγή αναλύσεων σε λύματα των αεροδρομίων και των αεροπλάνων από εταιρεία που θα αναλάβει τη συλλογή και την ανάλυση, μετά από διαγωνισμό που θα προκηρύξει το υπουργείο Υγείας.

Όλα τα υφιστάμενα μέτρα παρατείνονται μέχρι τις 15 Μαρτίου 2023.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ισλαμικό Κράτος: Kαλεί τους οπαδούς του να πλήξουν τους «σταυροφόρους» στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ και το Ισραήλ

Το Ισλαμικό Κράτος προέτρεψε την Πέμπτη τους υποστηρικτές του να χτυπήσουν τους «σταυροφόρους» παντού, αλλά ιδίως στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ και το Ισραήλ. Ο εκπρόσωπος της τζιχαντισ...

Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη: Ανασύρθηκαν οι σοροί των δύο από τους έξι εργάτες

Οι σοροί των δύο από τους έξι εργάτες που έχασαν τη ζωή τους στα παγωμένα νερά του λιμανιού της Βαλτιμόρης ανασύρθηκαν χθες Τετάρτη, ανακοίνωσαν οι αρχές, την επομένη της τραγικής ...

Φόρτωση άρθρων...