Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Λαγκάρντ: Ο γιος μου δεν με άκουσε και έχασε χρήματα στα crypto

Πλανήτης

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Κριστίν Λαγκάρντ, καθώς είπε ότι ο γιος της έχασε «σχεδόν όλες» τις επενδύσεις του σε κρυπτονομίσματα, παρά τις αμέτρητες προειδοποιήσεις της.

Όπως αναφέρει το Reuters, η Κριστίν Λαγκάρντ έχει διαφωνήσει ανοικτά με τα crypto, αποκαλώντας τα κερδοσκοπικά, άχρηστα και ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται συχνά από εγκληματίες για παράνομη δραστηριότητα.

«Με αγνόησε βασιλικά, κάτι που είναι προνόμιό του», ομολόγησε η Λαγκάρντ μιλώντας με φοιτητές στη Φρανκφούρτη. «Και έχασε σχεδόν όλα τα χρήματα που είχε επενδύσει».

«Δεν ήταν πολλά, αλλά τα έχασε όλα, έχασε περίπου το 60%», είπε η Κριστίν Λαγκάρντ και πρόσθεσε: «Επομένως, όταν ξαναμίλησα μαζί του για αυτό, δέχτηκε απρόθυμα ότι είχα δίκιο».

Η επικεφαλής της ΕΚΤ έχει δύο γιους γύρω στα 30, αλλά δεν διευκρίνισε σε ποιον αναφερόταν.

Πάντως, η Λαγκάρντ παραδέχθηκε ότι δεν γνωρίζει πολλά για τον συγκεκριμένο κλάδο: «Έχω, όπως μπορείτε να πείτε, πολύ χαμηλή γνώμη για τα κρυπτονομίσματα», τόνισε. «Οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να επενδύουν τα χρήματά τους όπου θέλουν, οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να κερδοσκοπούν όσο θέλουν, (αλλά) οι άνθρωποι δεν πρέπει να είναι ελεύθεροι να συμμετέχουν σε ποινικά επικυρωμένες εμπορικές συναλλαγές και επιχειρήσεις», υποστήριξε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 2 Μαΐου

Γεγονότα 1335 - Ο δούκας Όθων της Αυστρίας γίνεται δούκας της Καρινθίας. 1536 - Η βασίλισσα της Αγγλίας, Άννα Μπολέυν, συλλαμβάνεται και φυλακίζεται κατηγορούμενη για μοιχεία...

Φόρτωση άρθρων...