Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Μήνυσε τον Τραμπ για συκοφαντική δυσφήμιση η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς

Πλανήτης

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε η πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς σε βάρος του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Αφορμή για την μήνυση ήταν ένα πρόσφατο tweet του μεγιστάνα, με το οποίο, όπως τον κατηγορεί η Ντάνιελς, ο Αμερικανός πρόεδρος αμφισβητεί την ειλικρίνειά της.

Η Ντάνιελς, ή Στέφανι Κλίφορντ όπως είναι το πραγματικό της ονοματεπώνυμο, κατέθεσε τη μήνυση στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν, επικαλούμενη το μήνυμα που ανήρτησε ο Τραμπ στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter την 18η Απριλίου, σχετικά με το σκίτσο ενός άνδρα, τον οποίο η πρωταγωνίστρια των ροζ ταινιών κατηγορεί ότι την απείλησε το 2011.

Σύμφωνα με την ίδια, ο δισεκατομμυριούχος έγραψε: «ένα σκίτσο χρόνια αργότερα για έναν ανύπαρκτο άνδρα. Μια απόλυτα βρώμικη δουλειά, που μεταδίδουν τα ΜΜΕ των Ψευδών Ειδήσεων για τους Χαζούς (αλλά το γνωρίζουν)!».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 70χρονος κατηγορούμενος για την απόπειρα δολοφονίας του Σλοβάκου πρωθυπουργού

Σταθερή αλλά σοβαρή παραμένει η κατάσταση της υγείας του πρωθυπουργού της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο σύμφωνα με νέα ενημέρωση των αρχών. Το ειδικό ποινικό δικαστήριο της Σλοβακίας απο...

«Κατακλυσμός» σε Βέλγιο, Γαλλία και Γερμανία - Προβλήματα στο οδικό δίκτυο και σε κατοικίες

Μεγάλες υλικές ζημιές στο Βέλγιο, τη Γερμανία και τη Γαλλία προκάλεσαν οι καταρρακτώδεις βροχές του τελευταίου 24ώρου. Στο Βέλγιο, η περιοχή της Λιέγης επλήγη ιδιαίτερα, τη νύχτ...

Φόρτωση άρθρων...