Τρίτη
14 Μαΐου 2024

H κατάρα του Μπάκιγχαμ: Ο Τόμας Κίνγκστον βρέθηκε νεκρός με τραύμα στο κεφάλι και δίπλα του ένα όπλο

Πλανήτης

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον θάνατο του Τόμας Κίνγκστον. Ο 45χρονος γαμπρός του Μπάκιγχαμ, βρέθηκε νεκρός με «τραύμα στο κεφάλι» και δίπλα στο σώμα του υπήρχε ένα όπλο.

Ο σύζυγος της κόρης του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας Μιχαήλ του Κεντ, λαίδης Γκαμπριέλα Κίνγκστον, Τόμας Κίνγκστον, βρέθηκε νεκρός στην εξοχική έπαυλη της οικογένειάς του το βράδυ της Κυριακής.

Όπως αναφέρθηκε σήμερα στο δικαστήριο του Gloucestershire Coroner's Court, η νεκροψία που ακολούθησε αποκάλυψε ότι η αιτία θανάτου ήταν ένας πυροβολισμός από όπλο.

Η Αστυνομία και οι τραυματιοφορείς είχαν σπεύσει στον τόπο του εγκλήματος έπειτα από κλήση στο 999 από μέλος της οικογένειας, ενώ η αστυνομία είχε δηλώσει ότι ο θάνατος του Τόμας Κίνγκστον δεν θεωρείτο «ύποπτος».

Η ανώτερη ιατροδικαστής Katy Skerrett δήλωσε ότι «ο Τόμας Κίνγκστον επισκεπτόταν το σπίτι των γονιών του στο Cotswolds. 

Στις 25 Φεβρουαρίου έφαγε μεσημεριανό γεύμα με τους γονείς του, ενώ λίγο αργότερα ο πατέρας του βγήκε να βγάλει βόλτα τα σκυλιά. 

Όταν επέστρεψε, ο Τόμας Κίνγκστον δεν ήταν στο σπίτι και έπειτα από περίπου 30 λεπτά η μητέρα του πήγε να τον αναζητήσει. Ο πατέρας του παραβίασε την είσοδο σε ένα κλειδωμένο κτίριο, όταν δεν μπορούσε να πάρει απάντηση, και βρήκε τον γιο του νεκρό με ένα τραύμα στο κεφάλι. Στο σημείο υπήρχε ένα όπλο. Κλήθηκαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Η αστυνομία θεωρεί ότι ο θάνατος δεν είναι ύποπτος».

Η χήρα του, λαίδη Γκαμπριέλα Γουίνδσορ, απέτισε φόρο τιμής στον σύζυγό της σε κοινή δήλωση με την οικογένειά του, περιγράφοντάς τον ως έναν «εξαιρετικό άνθρωπο, που φώτιζε τις ζωές όλων όσοι τον γνώριζαν», ενώ χαρακτήρισε τον θάνατό του «μεγάλο σοκ για όλη την οικογένεια».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Καζακστάν: Kάθειρξη 24 ετών σε πρώην υπουργό για τον βασανισμό και τον φόνο της συζύγου του

Πρώην υπουργός Οικονομικών του Καζακστάν καταδικάστηκε τη Δευτέρα σε κάθειρξη 24 ετών για τη δολοφονία της συζύγου του, έπειτα από μια δίκη που προσέλκυσε μεγάλο ενδιαφέρον καθώς ο...

Ιταλία: Ισόβια σε μητέρα που εγκατέλειψε την 18 μηνών κόρη της και πέθανε από αφυδάτωση

Η Ιταλίδα Αλέσια Πίφερι καταδικάσθηκε σε ισόβια από το δικαστήριο του Μιλάνου για την εγκληματική εγκατάλειψη της κόρης της, μέσα στο σπίτι, η οποία προκάλεσε τον θάνατο του μωρού,...

Συνελήφθη ο «Νo1 διακινητής» παράτυπων μεταναστών στην Ευρώπη: Τον κυνηγούσαν δύο χρόνια σε όλο τον κόσμο

Συνελήφθη σήμερα στο Ιράκ ένας από τους πιο διαβόητους διακινητές ανθρώπων στην Ευρώπη, υπεύθυνος για τη μεταφορά χιλιάδων παράτυπων μεταναστών προς το Ηνωμένο Βασίλειο. Σύμφωνα...

Φόρτωση άρθρων...