Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Νεκρό κοριτσάκι ενός έτους στη Ρώμη – Το ξέχασε ο πατέρας του στο αυτοκίνητο

Πλανήτης
Tags: Ιταλία

Ένα κοριτσάκι ενός έτους εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε αυτοκίνητο στην περιοχή Cecchignola, νότια της Ρώμης.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, ο πατέρας, ο οποίος είναι αστυνομικός, φεύγοντας το πρωί από το σπίτι για να πάει στη δουλειά του πήρε μαζί του το παιδί προκειμένου να το αφήσει στο νηπιαγωγείο. Η σύζυγός του έπρεπε να το παραλάβει το μεσημέρι. Ωστόσο, όταν η γυναίκα έφτασε, οι δάσκαλοι της εξήγησαν ότι η κόρη της δεν είχε εμφανιστεί στο σχολείο.

Η δουλειά του συζύγου της ήταν δίπλα στο νηπιαγωγείο. Όπως όλα δείχνουν, όταν ο πατέρας πάρκαρε έξω από το νηπιαγωγείο, ξέχασε να πάρει το παιδί μαζί του, με αποτέλεσμα αυτό να μείνει μέσα για πολλές ώρες και να βρει φρικτό θάνατο.

Η τραγική στιγμή ήρθε όταν η μητέρα, φεύγοντας από το νηπιαγωγείο εντόπισε το παρκαρισμένο αυτοκίνητο του συζύγου της με το μωρό της μέσα σ' αυτό. Έντρομη έτρεξε σ' αυτό και με τη βοήθεια ενός περαστικού έσπασαν το τζάμι και απεγκλώβισαν το παιδί. Ωστόσο, ήταν πολύ αργά γιατί το κοριτσάκι ήταν ήδη νεκρό.

Επί τόπου έσπευσαν και οι διασώστες, οι οποίοι διαπίστωσαν τον θάνατο του μικρού παιδιού. Σε κατάσταση σοκ οι γονείς δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη στο κοριτσάκι τους. Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για τη διαλεύκανση της τραγωδίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 25 Απριλίου

Γεγονότα 1792: Ο πρώτος άνθρωπος που εκτελείται στην γκιλοτίνα είναι ο Νικολά Πελετιέ, φερόμενος ως δολοφόνος και κλέφτης. 1850: Ο ιδρυτής του πρακτορείου Reuters, Πάουλ Γιού...

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Το Aνώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης ανατρέπει την καταδίκη του γιατί «δεν είχε δίκαιη δίκη»

Ακύρωσε το Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης την καταδίκη του Χάρβεϊ Γουάινστιν το 2020 για κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα σεξουαλικών εγκλημάτων. Πρόκειται για μια εντυπωσι...

Φόρτωση άρθρων...