Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Νεκρός ο αρχηγός των Εθνικών Δυνάμεων Ασφαλείας της Χαμάς μετά από ισραηλινή επιδρομή

Πλανήτης

Ο αρχηγός των Εθνικών Δυνάμεων Ασφαλείας της Χαμάς Τζεχάντ Μέιζεν (Jihad Muheisen), μαζί με μέλη της οικογένειάς του, σκοτώθηκε από ισραηλινό αεροπορικό πλήγμα, μετέδωσαν μέσα ενημέρωσης της Χαμάς.

«O υποστράτηγος Jihad Muheisen, Διοικητής των Παλαιστινιακών Δυνάμεων Εθνικής Ασφάλειας στη Λωρίδα της Γάζας και η οικογένειά του σκοτώθηκαν από τον βομβαρδισμό του σπιτιού του στη γειτονιά Sheikh Radwan» αναφέρει η ανάρτηση.

Νωρίτερα σήμερα ο ισραηλινός στρατός είχε ανακοινώσει ότι «κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας, οι Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις, υπό τη διεύθυνση της Σιν Μπετ, κατέστρεψαν εκατοντάδες τρομοκρατικές υποδομές της Χαμάς».

Σύμφωνα με τον IDF, στις επιδρομές σκοτώθηκε ο αρχηγό της στρατιωτικής πτέρυγας της τρομοκρατικής οργάνωσης Επιτροπές Λαϊκής Αντίστασης στη Ράφα, Ραφάτ Χαρέβ Χοσεΐν Αμπού Χαλάλ καθώς και «ένας αριθμό λειτουργών που ανήκαν στη δύναμη Νατζάμπα της Χαμάς».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιταλία: Ισόβια σε μητέρα που εγκατέλειψε την 18 μηνών κόρη της και πέθανε από αφυδάτωση

Η Ιταλίδα Αλέσια Πίφερι καταδικάσθηκε σε ισόβια από το δικαστήριο του Μιλάνου για την εγκληματική εγκατάλειψη της κόρης της, μέσα στο σπίτι, η οποία προκάλεσε τον θάνατο του μωρού,...

Φόρτωση άρθρων...