Τρίτη
21 Μαρτίου 2023

Νέο σόου Ερντογάν: Μοίρασε κουλούρια Θεσσαλονίκης στην πλατεία Ταξίμ

Ακόμη ένα επικοινωνιακό σόου έστησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Πρόεδρος της Τουρκίας βρέθηκε σήμερα στην πλατεία Ταξίμ, μετά την προσευχή της Παρασκευής στο τέμενος της περιοχής, στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης.

Οι πολίτες έδειξαν ενδιαφέρον για τον ερχομό του προέδρου Τούρκου Προέδρου και στήθηκαν έξω από το τζαμί για να τον χαιρετίσουν. Μόλις βγήκε από το τζαμί, ο Ερντογάν βλέποντάς τους, κατευθύνθηκε σε έναν κουλουρά της πλατείας, πήρε κουλούρια Θεσσαλονίκης και άρχισε να τα μοιράζει στο συγκεντρωμένο πλήθος, έχοντας και μια σύντομη συνομιλία με πολίτες.

Στη συνέχεια ο Ερντογάν αποχώρησε για να παραστεί στη Διεθνή Σύνοδο Κορυφής Γυναικών και Δικαιοσύνης.

Πριν από λίγες μέρες, οι Τούρκοι διεκδίκησαν και το κουλούρι με σουσάμι, καθώς υποστηρίζουν ότι πρόκειται για τουρκικό προϊόν. Όπως λένε είναι οθωμανικό σνακ.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ουκρανία: Η Ουάσινγκτον ανακοίνωσε νέα στρατιωτική βοήθεια 350 εκατομμυρίων δολαρίων

Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα παραδώσουν ένα νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία, ύψους 350 εκατομμυρίων δολαρίων και περιλαμβάνει κυρίως πυρομαχικά για τους εκτοξευτήρες πυρ...

Εκλογές στην Τουρκία: «Το καράβι βουλιάζει» γράφουν για τον Ερντογάν τα τουρκικά ΜΜΕ

Βαρύ είναι το κλίμα για Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που ετοιμάζεται για εκλογές τον ερχόμενο Μάιο. Όπως επισημαίνουν τα τουρκικά ΜΜΕ είναι 9% πίσω στις δημοσκοπήσεις ενώ τον παρομοιάζουν...

Φόρτωση άρθρων...