Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Νέο σόου Ερντογάν: Μοίρασε κουλούρια Θεσσαλονίκης στην πλατεία Ταξίμ

Ακόμη ένα επικοινωνιακό σόου έστησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Πρόεδρος της Τουρκίας βρέθηκε σήμερα στην πλατεία Ταξίμ, μετά την προσευχή της Παρασκευής στο τέμενος της περιοχής, στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης.

Οι πολίτες έδειξαν ενδιαφέρον για τον ερχομό του προέδρου Τούρκου Προέδρου και στήθηκαν έξω από το τζαμί για να τον χαιρετίσουν. Μόλις βγήκε από το τζαμί, ο Ερντογάν βλέποντάς τους, κατευθύνθηκε σε έναν κουλουρά της πλατείας, πήρε κουλούρια Θεσσαλονίκης και άρχισε να τα μοιράζει στο συγκεντρωμένο πλήθος, έχοντας και μια σύντομη συνομιλία με πολίτες.

Στη συνέχεια ο Ερντογάν αποχώρησε για να παραστεί στη Διεθνή Σύνοδο Κορυφής Γυναικών και Δικαιοσύνης.

Πριν από λίγες μέρες, οι Τούρκοι διεκδίκησαν και το κουλούρι με σουσάμι, καθώς υποστηρίζουν ότι πρόκειται για τουρκικό προϊόν. Όπως λένε είναι οθωμανικό σνακ.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ισπανία: Ποια είναι η Μπεγκόνια Γκόμεθ που ερευνάται για σκάνδαλο διαφθοράς και βάζει σε σκέψεις παραίτησης τον Σάντσεθ

Δικαστήριο της Μαδρίτης ανακοίνωσε την Τετάρτη (24/4) ότι άνοιξε προκαταρκτική έρευνα κατά της συζύγου του Ισπανού πρωθυπουργού, Πέδρο Σάντσεθ, ως ύποπτη για «άσκηση επιρροής και δ...

Αυστραλία: Χειροπέδες σε πέντε εφήβους συνεργάτες του δράστη της επίθεσης με μαχαίρι σε εκκλησία στο Σίδνεϊ

Συνελήφθησαν πέντε έφηβοι ηλικίας 14 έως 17 ετών από την αστυνομία της Αυστραλίας μετά από μεγάλη επιχείρηση σε περιοχή του Σίδνεϊ σε συνεργασία με την αντιτρομοκρατική υπηρεσία τη...

Φόρτωση άρθρων...