Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

O Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος γλίστρησε και χτύπησε στο δάπεδο κατά τη διάρκεια Θείας Λειτουργίας (Video)

Μία άτυχη στιγμή είχε ο Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος. Ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Κύριλλος είχε ατύχημα κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας. 

Συγκεκριμένα, ο Προκαθήμενος της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ρωσίας έχασε την ισορροπία του κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, με αποτέλεσμα να πέσει με στο έδαφος. Το ατύχημα συνέβη στην πόλη Νοβοροσίσκ.

Λίγο νωρίτερα, ο Κύριλλος ράντιζε με αγιασμό τους πιστούς και έτσι γλίστρησε και βρέθηκε σε κλάσματα δευτερολέπτων στο έδαφος, με τους επισκόπους και τους ιερείς να σπεύδουν να τον βοηθήσουν να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Μετά την ολοκλήρωση της Θείας Λειτουργίας, ο Πατριάρχης Μόσχας απευθύνθηκε στους πιστούς δείχνοντας ότι δεν έχει πάθει κάτι σοβαρό και με διάθεση χιούμορ ανέφερε πως στην περίπτωση του λειτούργησαν οι νόμοι της φυσικής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Το Aνώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης ανατρέπει την καταδίκη του γιατί «δεν είχε δίκαιη δίκη»

Ακύρωσε το Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης την καταδίκη του Χάρβεϊ Γουάινστιν το 2020 για κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα σεξουαλικών εγκλημάτων. Πρόκειται για μια εντυπωσι...

Σαν σήμερα - 25 Απριλίου

Γεγονότα 1792: Ο πρώτος άνθρωπος που εκτελείται στην γκιλοτίνα είναι ο Νικολά Πελετιέ, φερόμενος ως δολοφόνος και κλέφτης. 1850: Ο ιδρυτής του πρακτορείου Reuters, Πάουλ Γιού...

Φόρτωση άρθρων...