Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Παγκόσμιο-σοκ για τις θηριωδίες της Χαμάς – Οι φωτογραφίες από καμένα βρέφη που έδειξε ο Νετανιάχου στον Μπλίνκεν (Σκληρές εικόνες)

Πλανήτης

Αποτροπιασμό προκαλούν οι σοκαριστικές φωτογραφίες που ανήρτησε ο επίσημος λογαριασμός του Πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, στο «Χ».

Οι φωτογραφίες δείχνουν καμένα βρέφη και αποτυπώνουν τις θηριωδίες της Χαμάς στο Ισραήλ.

Η λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτηση αναφέρει ότι πρόκειται για μερικές φωτογραφίες από αυτές που έδειξε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου στον Άντονι Μπλίνκεν, κατά την επίσκεψη του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών στο Τελ Αβίβ.

Η ανάρτηση του Ισραηλινού Πρωθυπουργού:

«Ακολουθούν μερικές από τις φωτογραφίες που έδειξε ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου στον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν.
«Προσοχή! Πρόκειται για τρομακτικές φωτογραφίες μωρών που δολοφονούνται και καίγονται από τα τέρατα της Χαμάς.

Η Χαμάς είναι απάνθρωπη.

Η Χαμάς είναι όπως το ISIS.»

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Οι φωτογραφίες από καμένα βρέφη που έδειξε ο Νετανιάχου στον Μπλίνκεν

«Έτρεμε το χέρι μας, αλλά έπρεπε να γνωρίζετε»

Σε ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ, αναφέρεται: «Αυτή είναι η πιο δύσκολη εικόνα που έχουμε δημοσιεύσει ποτέ. Καθώς το γράφουμε αυτό, τρέμουμε. Πηγαίναμε μπρος-πίσω για το αν θα το δημοσιεύσουμε, αλλά χρειάζεται ο καθένας από εσάς να το γνωρίζει. Αυτό συνέβη».

Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ έδειξε «φρικιαστικό βίντεο» στο ΝΑΤΟ

Ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας έδειξε στους συναδέλφους του στο ΝΑΤΟ ένα «φρικιαστικό» βίντεο από την επίθεση της Χαμάς. Όπως δήλωσαν διπλωμάτες, οι υπουργοί Άμυνας του ΝΑΤΟ στην έδρα του οργανισμού στις Βρυξέλλες παρακολούθησαν συγκλονισμένοι ένα «σοκαριστικό» και «φρικιαστικό» βίντεο που τους έδειξε ο Ισραηλινός ομόλογός τους Γιόαβ Γκάλαντ από την επίθεση της Χαμάς σε Ισραηλινούς αμάχους, δήλωσαν διπλωμάτες.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μπάιντεν: Θερμές ευχές στις ορθόδοξες χριστιανικές κοινότητες σε όλο τον κόσμο

«Η Τζιλ και εγώ στέλνουμε θερμές ευχές στις ορθόδοξες χριστιανικές κοινότητες σε όλο τον κόσμο καθώς γιορτάζουν το Πάσχα» αναφέρει σε δήλωσή του για το ελληνορθόδοξο Πάσχα ο Αμερικ...

Διαδηλώσεις και καταλήψεις σε πανεπιστήμια κατά του πολέμου στη Μ. Ανατολή σε 8 χώρες

Το φοιτητικό κίνημα εναντίον του πολέμου στη Μέση Ανατολή συνεχίζεται και διευρύνεται σε διεθνές επίπεδο: από τις αμερικανικές πανεπιστημιουπόλεις, όπου αντιμετωπίστηκε σε αρκετές ...

Ευχές πάπα Φραγκίσκου για Ορθόδοξο Πάσχα: «Ο Αναστηθείς Κύριος να γεμίσει με χαρά και με ειρήνη όλους»

Ο πάπας Φραγκίσκος, απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους πιστούς στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ευχήθηκε καλό Πάσχα για το Πάσχα των Ορθοδόξων. Ειδικότερα, ο Φραγκίσκος υπογράμμι...

Φόρτωση άρθρων...