Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Ουκρανία: Ένα ζευγάρι νεκρό στη γέφυρα της Κριμαίας μετά από εκρήξεις

Τραυματίστηκε σοβαρά η κόρη του ζευγαριού, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της ρωσικής περιφέρειας Κρασνοντάρ.

Εκρήξεις σημειώθηκαν στη γέφυρα της Κριμαίας στην Ουκρανία. Λόγω εκρήξεων των εκρήξεων διεκόπη η κίνηση στη γέφυρα της περιοχής που είναι κατασκευασμένη από τη Ρωσία.

Σύμφωνα με τις ρωσικές αρχές, η γέφυρα της Κριμαίας έκλεισε εξαιτίας κατάστασης «έκτακτης ανάγκης», ενώ το πρακτορείο ειδήσεων RBC-Ukraine έκανε λόγο για 2 εκρήξεις και για τουλάχιστον δύο νεκρούς. Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA από την πλευρά του μεταδίδει πως τραυματίστηκε παιδί, και πως οι νεκροί είναι οι γονείς του.

Ο Βιατσέσλαβ Γκλάντκοφ, ο κυβερνήτης της ρωσικής περιφέρειας Μπιέλγκοροντ ανέφερε πως το κορίτσι έχει τραυματιστεί αρκετά σοβαρά. Ακόμα, εξήγησε πως το αυτοκίνητο είχε πινακίδες της περιφέρειάς του και ότι προσπαθεί να επικοινωνήσει επειγόντως με συγγενείς της οικογένειας.

Οι θάνατοι των δυο γονιών και ο τραυματισμός του παιδιού επιβεβαιώθηκαν από το υπουργείο Υγείας της ρωσικής περιφέρειας Κρασνοντάρ. «Το τμήμα της γέφυρας της Κριμαίας από το οποίο διέρχονται αυτοκίνητα και συνδέει τη χερσόνησο με τη Ρωσία έχει υποστεί ζημιά», μεταδίδει το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS επικαλούμενο το υπουργείο Μεταφορών. Η ζημιά εντοπίζεται σε σημείο που βρίσκεται πλησιέστερα στη χερσόνησο, διευκρίνισε το πρακτορείο.

Παράλληλα, το TASS ανέφερε πως η κίνηση των σιδηροδρομικών συρμών μέσω της υποδομής «ανεστάλη προσωρινά» λόγω κατάστασης «έκτακτης ανάγκης», επικαλούμενο σιδηροδρομικό οργανισμό της περιοχής. Ο διορισμένος από τη Ρωσία κυβερνήτης της χερσονήσου της Κριμαίας, ο Σεργκέι Αξιόνοφ, παρότρυνε μέσω Telegram τους κατοίκους της περιοχής να αποφύγουν να μετακινηθούν μέσω της γέφυρας.

Ο Αξιόνοφ ανέφερε πως τα δρομολόγια των τρένων αναμένεται να ξαναρχίσουν γύρω στις 09:00. Ακόμα, πρόσθεσε ότι οι υπηρεσίες ασφαλείας πρόκειται να δημοσιοποιήσουν περισσότερες πληροφορίες για τα αίτια της κατάστασης «έκτακτης ανάγκης».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χούθι: Εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον δύο δεξαμενόπλοιων στην Ερυθρά Θάλασσα

Οι Χούθι της Υεμένης εξαπέλυσαν την Παρασκευή επίθεση με πυραύλους εναντίον δύο πετρελαιοφόρων δεξαμενόπλοιων στην Ερυθρά Θάλασσα, ανακοίνωσε σήμερα το διοικητήριο των αμερικανικών...

Ουκρανία: Ρωσικοί βομβαρδισμοί σε σιδηροδρομικούς σταθμούς για να διακόψουν τη βοήθεια των ΗΠΑ

Βομβαρδισμούς σε σιδηροδρομικούς σταθμούς της Ουκρανίας πραγματοποίησαν οι Ρώσοι με σκοπό να διακόψουν τη βοήθεια των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Ρωσία στοχεύει τις ουκρανικές σιδηροδρομ...

Φόρτωση άρθρων...