Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Έκρηξη στο Παρίσι: Εντοπίστηκε πτώμα στα ερείπια του κτιρίου που κατέρρευσε

Ένα πτώμα εντοπίστηκε σήμερα στα ερείπια του κτιρίου που κατέρρευσε στο Παρίσι, από την ισχυρή έκρηξη που έγινε την περασμένη Τετάρτη στη συνοικία Βαλ-ντε-Γκρας.  Πρόκειται για τον πρώτο καταγεγραμμένο θάνατο από την καταστροφή. Ακόμη τέσσερις άνθρωποι νοσηλεύονται με σοβαρά τραύματα.

Σύμφωνα με την γαλλική αστυνομία, δεν έχει ακόμα καταστεί εφικτή η ταυτοποίησή του. Ωστόσο πιθανολογείται ότι ίσως ανήκει σε μία 57χρονη γυναίκα, η τύχη της οποίας αγνοείται μετά την κατάρρευση του κτιρίου, καθώς εκεί ήταν και ο τόπος εργασίας της.

Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση περίπου 270 πυροσβεστών με 70 οχήματα, η πυρκαγιά που ξέσπασε τέθηκε υπό έλεγχο μιάμιση ώρα μετά την εκδήλωσή της. Από την έκρηξη έσπασαν τα τζάμια κτιρίων σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων, με αποτέλεσμα 54 άνθρωποι να τραυματιστούν, οι περισσότεροι ελαφρά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μπάιντεν: Παραδέχθηκε ότι σκέφτηκε την αυτοκτονία – Η εξομολόγηση του Αμερικανού προέδρου

Για τις σκοτεινές στιγμές που έζησε το 1974 μετά τον θάνατο της πρώτης συζύγου του και της κόρης του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, μίλησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο Τζο Μπάιντεν σε συνέ...

Σαν σήμερα - 28 Απριλίου

Γεγονότα 1686: Δημοσιεύεται ο πρώτος τόμος των αρχών του Ισαάκ Νεύτωνα 1788: Το Μέριλαντ γίνεται η έβδομη πολιτεία που επικυρώνει το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών 1789: ...

Φόρτωση άρθρων...