Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Σλοβακία: Σεφ ξερίζωσε την καρδιά της συντρόφου του και την τεμάχισε

Πλανήτης

Σοκ προκαλεί η δολοφονία μιας 48χρονης στην Σλοβακία από τον σύντροφό της, σεφ στο επάγγελμα.

Ο σεφ από την Σλοβακία κατηγορείται ότι σκότωσε και τεμάχισε την 48χρονη Πατρίτσια και της ξερίζωσε την καρδιά.

Η αστυνομία βρήκε τα λείψανα της 48χρονης Πατρίτσια στο διαμέρισμα που μοιραζόταν με τον φίλο της στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας Μπρατισλάβα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ στο ίδο δωμάτιο υπήρχε ένας κουβάς με τα όργανα της 48χρονης. Ο δολοφόνος είχε επίσης τοποθετήσει ένα βρετανικό διαβατήριο πάνω σε ένα σεντόνι που είχε ρίξει πάνω από το πτώμα που βρέθηκε ξαπλωμένο σε ένα κρεβάτι.

Γείτονες ανέφεραν πως το ζευγάρι τσακωνόταν συχνά και πως άκουγαν απειλές του σεφ ότι θα της ξεριζώσει το κεφάλι.

Η αστυνομία κλήθηκε από συγγενή του ΣΕΦ ο οποίος έλαβε μήνυμα από αυτόν που έλεγε πως θα αυτοκτονούσε. Ωστόσο τράπηκε σε φυγή και συνελήφθη τελικά μέσα σε ένα κελάρι που κρυβόταν.

Το Σάββατο του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τη δολοφονία της γυναίκας. Ο σεφ περιγράφει τον εαυτό του λέγοντας: “εργάζομαι στον τομέα της γαστρονομίας για πάνω από 20 χρόνια, γι’ αυτό τολμώ να πω ότι η μαγειρική δεν είναι η δουλειά μου, αλλά η ζωή μου“.

Επίσης στο παρελθόν ο πατέρας του εκτελέστηκε για τη δολοφονία δύο γυναικών. ο Στέφαν Παντλ είχε αποκτήσει μάλιστα το παρατσούκλι “Στραγγαλιστής της Μπρατισλάβα”, και συνελήφθη το 1979.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Καζακστάν: Πρώην υπουργός σκότωσε στο ξύλο τη γυναίκα του μέσα σε εστιατόριο (βίντεο)

Φρίκη προκαλεί βίντεο που καταγράφει τη φριχτή δολοφονία της συζύγου πρώην υπουργού στο Καζακστάν από τα ίδια του τα χέρια. Η δολοφονία καταγράφεται καρέ καρέ σε ένα σοκαριστικό...

Τραμπ: «Οι Αριστεροί Παράφρονες προκαλούν χάος στα πανεπιστήμια για να αποσπάσουν την προσοχή από τα σύνορα»

Νέα ανάρτηση έκανε στα κοινωνικά δίκτυα ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Ο εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία της χώρας υποστηρίζει ότι οι διαμαρτυρίες υπέρ της Παλαιστίνη...

Φόρτωση άρθρων...