Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Στο νοσοκομείο ο Πάπας Φραγκίσκος

Στο Νοσοκομείο «Τζεμέλι» της Ρώμης εισήχθη ο πάπας Φραγκίσκος σήμερα για προγραμματισμένες εξετάσεις, όπως έκανε γνωστό ο υπεύθυνος Τύπου της Αγίας Έδρας.

Ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας είναι 86 ετών και υποφέρει από χρόνια γοναλγία, που τον έχει αναγκάζει να μετακινείται με αναπηρικό καροτσάκι τους τελευταίους μήνες.

«Ο Άγιος Πατέρας βρίσκεται στο Τζεμέλι από σήμερα το απόγευμα για κάποιους προκαθορισμένους ελέγχους», έγραψε ο εκπρόσωπος του Βατικανού, Ματέο Μπρούνι.

Ο ποντίφικας, ο οποίος αυτό το μήνα συμπλήρωσε δέκα χρόνια ως επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας, είχε εμφανιστεί ευδιάθετος στο εβδομαδιαίο ακροατήριό του στο Βατικανό, χαμογελώντας καθώς χαιρετούσε τους πιστούς. Ωστόσο, εθεάθη να κάνει κάποιους μορφασμούς, όταν επιχείρησε να μπει στο όχημα που τον μετέφερε.

Το Νοσοκομείο «Τζεμέλι» ήταν το ίδιο ίδρυμα, όπου ο Πάπας υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο παχύ έντερο τον Ιούλιο του 2021 και νοσηλεύτηκε για δέκα ημέρες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αρκούδα έθεσε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πόλη στη Σλοβακία - Πέντε τραυματίες (βίντεο)

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε σήμερα τουριστική πόλη της Σλοβακίας μετά την επίθεση αρκούδας από την οποία τραυματίστηκαν πέντε άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί,...

Παραλήρημα Ερντογάν: Η Κύπρος θα ήταν όλη δική μας σήμερα, αν δεν σταματούσαμε το 1974

Ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μίλησε κατά τη διάρκεια δείπνου σε στρατιώτες της 4ης Διοίκησης του τουρκικού Στρατού, όπου αναφέρθηκε στην εισβολή στην Κύπρο, λέγοντας ότι αν δεν...

Σαν σήμερα - 19 Μαρτίου

Γεγονότα 1831: Γίνεται η πρώτη ληστεία τράπεζας στις ΗΠΑ. Πρόκειται για τη Citibank της Νέας Υόρκης, όπου οι δράστες έκλεψαν 245χιλ. δολάρια 1895: Οι Γάλλοι κινηματογραφιστ...

Φόρτωση άρθρων...