Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Συρία: 7χρονη στα συντρίμμια προστάτευε το κεφάλι του αδελφού της επί 17 ώρες (Video&Photos)

Πλανήτης

Μία συγκλονιστική ιστορία βλέπει το φως της δημοσιότητας από την Συρία. Ένα μικρό κορίτσι προστατεύσει τον μικρότερο της αδελφό της, ενώ και οι δύο είναι εγκλωβισμένοι κάτω από τα συντρίμμια ενός κτιρίου που κατέρρευσε λόγω των ισχυρών σεισμών που έπληξαν την Τουρκία και τη Συρία την Δευτέρα.

Οι διασώστες που επιχειρούν στην Συρία εντόπισαν τα δύο αδελφάκια κάτω από τα συντρίμμια. Το 7χρονο κοριτσάκι, βλέποντας τους διασώστες, ακούγεται να λέει: «δεν θέλω παιχνίδια, θέλω να μας βγάλετε από εδώ».

Ο εκπρόσωπος του ΟΗΕ, Mohamad Safa, ανέβασε στο Twitter ένα καρέ από το συγκλονιστικό βίντεο. Ο Safa ανέφερε πως τα δύο μικρά αδελφάκια παρέμειναν κάτω από τα ερείπια για 17 ώρες και τελικά οι διασώστες κατάφεραν να τα βγάλουν με ασφάλεια.

«Το 7χρονο κοριτσάκι που κράτησε το χέρι της στο κεφάλι του μικρού της αδερφού για να τον προστατεύσει ενώ ήταν κάτω από τα ερείπια για 17 ώρες, τα κατάφερε με ασφάλεια. Δεν βλέπω κανέναν να μοιράζεται. Αν ήταν νεκρή θα μοιράζονταν όλοι! Μοιραστείτε τη θετικότητα…», έγραψε ο Mohamad Safa.

 Τα δύο αδελφάκια διασώθηκαν και βρίσκονται σε ασφαλές μέρος, ενώ η κατάσταση της υγεία τους είναι καλή.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σοκ στο Ουισκόνσιν: Δασκάλα κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε μαθητή δημοτικού, δύο μήνες πριν το γάμο της

Σοκ προκάλεσε στο Ουισκόνσιν η είδηση της σύλληψης μιας 24χρονης δασκάλας, που κατηγορείται για ανάρμοστες περιπτύξεις με μαθητή Ε΄Δημοτικού, λίγους μήνες πριν το γάμος της. Η φ...

Φόρτωση άρθρων...