Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Τρόμος στο Τελ Αβίβ: Παλαιστίνιος μαχαίρωσε γυναίκα και έπεσε με αυτοκίνητο πάνω σε πλήθος – 17 τραυματίες (Videos&Photos)

Συναγερμός έχει σημάνει στο Τελ Αβίβ στο Ισραήλ, στην περιοχή Ραανανά, με τουλάχιστον 17 ανθρώπους να έχουν τραυματιστεί σοβαρά έπειτα από επίθεση. 

Η «Jerusalem Post» έκανε από την πρώτη στιγμή λόγο για τρομοκρατική επίθεση, κατά την οποία υπήρξε επεισόδιο μαχαιρώματος και λίγο αργότερα όχημα έπεσε πάνω σε περαστικούς. 

Όπως αναφέρεται, τρομοκράτης μαχαίρωσε γυναίκα, στη συνέχεια έκλεψε και στη συνέχεια έπεσε πάνω από μία φορά με το αυτοκίνητό του σε κόσμο. Ακόμη ο δράστης, άλλαξε τρεις φορές - μετά την επίθεση- αυτοκίνητο. Προέρχεται από τη Χεβρώνα της Δυτικής Όχθης και έχει συλληφθεί. 

Πολλοί από τους τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση. Επίσης, δεν έχει αποσαφηνιστεί ποια οργάνωση κρύβεται πίσω από το περιστατικό. 

Στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοφόρα και περιπολικά. Η ισραηλινή αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση λίγο μετά το περιστατικό, διαμηνύοντας ότι ερευνάται, τη στιγμή που έχουν εκδοθεί ειδικές οδηγίες για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Λετονία: Οι πολίτες καλούνται να μετατρέψουν τα υπόγειά τους σε αντιαεροπορικά καταφύγια

Οι αρχές της Λετονίας, βαλτικής χώρας και γειτονικής της Ρωσίας, κάλεσαν τους πολίτες τους να μετατρέψουν τα υπόγεια των σπιτιών τους σε αντιαεροπορικά καταφύγια, με αφορμή την παρ...

Τραγωδία στην Αλάσκα: Ορειβάτες έπεσαν από ύψος 300 μέτρων – Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στο Εθνικό Πάρκο Ντενάλι στην Αλάσκα, καθώς ένας ορειβάτης έχασε τη ζωή του κι ένας άλλος τραυματίστηκε σοβαρά μετά από πτώση από ύψος περίπου 305 μέ...

Φόρτωση άρθρων...