Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με Μπλίνκεν: Επιβεβαίωσαν τη σημασία των ελληνοαμερικανικών σχέσεων

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ ευχαρίστησε τον Έλληνα Πρωθυπουργό για τη συνεισφορά της Ελλάδας στην ασφάλεια της Ουκρανίας.

Τηλεφωνική συνομιλία με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι, Μπλίνκεν, είχε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών εξέφρασε στον Έλληνα Πρωθυπουργό τις ευχαριστίες της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών για τη συνεχιζόμενη συνεισφορά της Ελλάδας στην ασφάλεια της Ουκρανίας.

Η ανακοίνωση του State Department αναφέρει: «Ο υπουργός και ο πρωθυπουργός επιβεβαίωσαν τη σημασία της διμερούς σχέσης ΗΠΑ-Ελλάδας και των κοινών μας αξιών ως συμμάχων στο ΝΑΤΟ για την προώθηση της ειρήνης και της ευημερίας. Ο υπουργός ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για τη συνεχιζόμενη συνεισφορά της Ελλάδας στην ασφάλεια της Ουκρανίας».

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με Μπλίνκεν

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βορίδης: Η εμφάνιση των πολιτικών αρχηγών εξηγεί γιατί η Ν.Δ. θα είναι πρώτη στις Ευρωεκλογές

Τις τοποθετήσεις των επικεφαλής ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και «Πλεύσης Ελευθερίας» στη Βουλή σχολίασε ο Μάκης Βορίδης. «Οι πολίτες, αυτό που βλέπουν, είναι ότι από τη μια έχουν μια κυβέρνησ...

Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου ανοίγει η πόρτα εξόδου της Ν.Δ. – Σας αξίζει μήνυμα αποδοκιμασίας

Νέα επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας και κατά του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή. ...

Φόρτωση άρθρων...