Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Τραμπ: Μπροστά στις δημοσκοπήσεις παρά τις δικαστικές του περιπέτειες

Πλανήτης

Συνεχίζει να προηγείται ο Ντόναλντ Τραμπ στις δημοσκοπήσεις, παρόλο που αντιμετωπίζει 37 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της απόκρυψης απόρρητων εγγράφων και της συνωμοσίας για παρεμπόδιση της δικαιοσύνης.

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ δείχνει να έχει αυτήν τη στιγμή την υποστήριξη του 61% των Ρεπουμπλικανών ψηφοφόρων, σε σύγκριση με τον Ρον ΝτεΣάντις, τον κύριο αντίπαλο του κόμματος για τις Προεδρικές Εκλογές του 2024, ο οποίος συγκεντρώνει το 23% των ψήφων, σύμφωνα με δημοσκόπηση του «CBS News» και τον ερευνητικό οργανισμό YouGov.

Τι απαντούν οι ψηφοφόροι σε περίπτωση που καταδικαστεί

Ο γερουσιαστής της Νότιας Καρολίνας, Τιμ Σκοτ, και ο πρώην αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μάικ Πενς, έλαβαν έκαστος το 4% των ψήφων, ενώ η υποψήφια Νίκι Χέιλι συγκέντρωσε το 3% της εμπιστοσύνης των Ρεπουμπλικανών ψηφοφόρων, σύμφωνα με την εφημερίδα «Hill».

Σχετικά στο τι θα γίνει στο ενδεχόμενο ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος να καταδικαστεί από το ομοσπονδιακό δικαστήριο, οι Ρεπουμπλικάνοι ψηφοφόροι απάντησαν σε ποσοστό 80% ότι θα έπρεπε οπωσδήποτε να γίνει πρόεδρο. 

Συνολικά 1.798 άτομα συμμετείχαν στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 9 και 10 Ιουνίου, αφού ανακοινώθηκε ότι είχε κατατεθεί το ομοσπονδιακό κατηγορητήριο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ε.Ε., ΗΠΑ, ΝΑΤΟ καταδικάζουν τις ρωσικές κυβερνοεπιθέσεις σε Γερμανία και Τσεχία

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ καταδικάζουν τις «κακόβουλες» ρωσικές κυβερνοεπιθέσεις στη Γερμανία και τη Ρωσία. «Δεν θα ανεχθούμε κακόβουλες συμπεριφορές» διαμήνυσε ο επικε...

ΟΗΕ: Με «θετικό πνεύμα» βλέπει η Χαμάς την πρόταση για κατάπαυση του πυρός με το Ισραήλ

Επτά μήνες από την έναρξη του καταστροφικού πολέμου στη Μέση Ανατολή, η Χαμάς συνεχίζει να μελετά, με «θετικό πνεύμα», την πρόσφατη πρόταση κατάπαυσης του πυρός με το Ισραήλ στη Λω...

Φόρτωση άρθρων...