Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Βαρκελώνη: Τουρίστες θα πρέπει να πληρώνουν πέντε ευρώ για να μπουν σε παντοπωλείο

Σε μία πρωτοφανή κίνηση προχώρησαν ιδιοκτήτες παντοπωλείου στην Ισπανία. Οι ιδιοκτήτες του Queviures Múrria, ενός παντοπωλείου στη Βαρκελώνη, έχουν βαρεθεί τους τουρίστες που έρχονται μόνο για να δουν και έχουν βάλει μια πινακίδα που ανακοινώνει ότι θα πληρώνουν 5 ευρώ μόνο και μόνο για να ρίξουν μια ματιά.

Το Queviures Múrria λειτουργεί από το 1898 και είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά σημεία σε όλη τη Βαρκελώνη. Η vintage εμφάνιση του καταστήματος και ο παραδοσιακός σχεδιασμός του εσωτερικού προσελκύουν εκατοντάδες τουρίστες κάθε μέρα, αλλά το πρόβλημα είναι ότι πολλοί από αυτούς δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για τα προϊόντα που πωλούνται στο εσωτερικό του – όλα τα είδη παραδοσιακών ισπανικών αλλαντικών, τυριών, κρασιών, λαδιών, κ.λπ. 

Σύμφωνα με έναν από τους ιδιοκτήτες, πολλοί τουρίστες μπαίνουν στο κατάστημα χωρίς να ψελλίσουν ούτε ένα απλό «γεια», περιφέρονται και βγάζουν φωτογραφίες και στη συνέχεια απλά φεύγουν χωρίς να αγοράσουν τίποτα. 

Έτσι πήραν την απόφαση να χρεώνουν τους τουρίστες για να τους αποθαρρύνουν.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σάμος: Πόλος έλξης για χιλιάδες Τούρκους τουρίστες - Τι αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ

Τις φυσικές ομορφιές της Σάμου και το εύρος δυνατοτήτων πρόσβασης από την Τουρκία δημοφιλή μέσα ενημέρωσης της γείτονος χώρας το τελευταίο διάστημα. Τα δημοσιεύματα αναφέρονται ...

Γερμανός σέρφερ δάμασε κύμα 28 μέτρων και έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες - Εντυπωσιακές εικόνες

To παγκόσμιο ρεκόρ υποστηρίζει ότι έσπασε Γερμανός σέρφερ δαμάζοντας ένα κύμα ύψους 28,5 μέτρων. Ο Sebastian Steudtner έκανε σέρφινγκ τον περασμένο Φεβρουάριο στο Ναζαρέ στην Πορτο...

Φόρτωση άρθρων...