Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Βρετανία: Ο Μπόρις Τζόνσον επιστρέφει στην δημοσιογραφία

Επιστρέφει στη δημοσιογραφία ο πρώην Πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον. Ο Τζόνσον θα είναι ο νέος αρθρογράφος της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail». Στη δημοσιογραφική του καριέρα έγραψε για αρκετές μεγάλες βρετανικές εφημερίδες και απολύθηκε από μια, επειδή επινόησε μια δήλωση.

Ο 58χρονος πολιτικός και δημοσιογράφος, ο οποίος παραιτήθηκε από βουλευτής την περασμένη εβδομάδα, λόγω της έρευνας που τον έκρινε ένοχο για σκόπιμη παραπλάνηση του κοινοβουλίου σε σχέση με πάρτι που έκανε στη Ντάουνιγνκ Στριτ εν μέσω του lockdown για την Covid-19, θα αρθογραφεί στην Daily Mail κάθε Σάββατο, σύμφωνα με την εφημερίδα. 

Η βρετανίδα εφημερίδα δημοσιεύει φωτογραφίες από την φωτογράφιση που έκανε με τον πρώην πρωθυπουργό και σχετικό βίντεο

Είτε είναι κανείς θαυμαστής του Μπόρις είτε όχι, το κείμενο του θα αναμένεται πάντα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τόσο στο Γουέστμινστερ όσο και από εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο, γράφει η εφημερίδα.  

Από τότε που παραιτήθηκε από την πρωθυπουργία πέρυσι, ο Μπόρις Τζόνσον, ένας από τους πιο γνωστούς και πιο διχαστικούς πολιτικούς της Βρετανίας, έχει κερδίσει εκατομμύρια λίρες από ομιλίες που δίνει κατά τις περιοδείες του.

Η επιστροφή του στη δημοσιογραφία αναμένεται να είναι μια επικερδής νέα εργασία και προσφέρει στον πρώην ηγέτη ένα όχημα σε μια από τις πιο πολυδιαβασμένες δεξιές εφημερίδες της Βρετανίας για να εκφράζει τις απόψεις του για την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό της Βρετανίας, Ρίσι Σούνακ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Στο ψηφοδέλτιο γράψτε μόνο Τζόρτζια»: H Ιταλίδα πρωθυπουργός ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι ανακοίνωσε πριν από λίγο από την Πεσκάρα της κεντρικής Ιταλίας ότι θα είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές με το κόμμα της "Αδέλφια της Ιταλίας". ...

Φόρτωση άρθρων...