Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Αντζελίνα Τζολί για το ναυάγιο στην Πύλο: «Κανείς δεν ρισκάρει τη ζωή του, εκτός αν δεν έχει επιλογές»

Mέσα από ανάρτηση στον προσωπικό ης λογαριασμό στο Instagram η πρώην πρέσβειρα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, Αντζελίνα Τζολί, σχολίασε το ναυάγιο στην Πύλο. 

 

Η δημοφιλής ηθοποιός σχολίασε πως κανείς δεν ρισκάρει τη ζωή του παρά μόνο αν δεν έχει άλλες επιλογές ενώ δημοσίευσε μία φωτογραφία του αλιευτικού.

 

Η ανάρτηση της Αντζελίνα Τζολί: 

«Αηδιασμένη από αυτή την είδηση. Κανείς δεν ρισκάρει τη ζωή του με αυτόν τον τρόπο, εκτός αν είναι χωρίς επιλογές. Γνώριζα έναν άντρα που έχασε τη γυναίκα του και την κόρη του, αφού κρατούσε τα σώματα τους τους για ώρες προσπαθώντας να τις κρατήσει στη ζωή. Ρώτησα γιατί θα έμπαιναν σε ένα τόσο γεμάτο σκάφος αν φαινόταν επικίνδυνο; Και γιατί να το ρισκάρεις εξαρχής;».

 

TZOLI

 

TZOLI

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΗΠΑ: Ανεμοστρόβιλοι σαρώνουν τις κεντρικές πολιτείες– Τουλάχιστον 5 νεκροί (Photos)

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας ορισμένων από τους δεκάδες ανεμοστρόβιλους που σάρωσαν τις μεγάλες πεδιάδες των κεντρικών πολιτειών των ΗΠΑ, ανακοίνωσαν την ...

Σαν σήμερα - 29 Απριλίου

Γεγονότα 1091: Λίγο έξω από την Κωνσταντινούπολη διεξάγεται η Μάχη του Λεβούνιου. Ο αυτοκράτορας του Βυζαντίου Αλέξιος Α΄ ο Κομνηνός νικά τους Πετσενέγκους και τους εξαφανίζει α...

Φόρτωση άρθρων...