Σαββάτο
30 Σεπτεμβρίου 2023

Σκληρή μάχη με την ακρίβεια, η άκρατη πασοκολαγνεία, τι συμβαίνει με το Tik Tok στις Βρυξέλλες

Front Lines

- Κάπου πήρε το μάτι μας ότι ο κ. Καρανικόλας που εντάχθηκε πρόσφατα στο κυβερνών κόμμα ενδέχεται να τοποθετηθεί αναπληρωτής του κ. Σκέρτσου κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα. Ας προσέξουν λίγο αυτή την άκρατη Πασοκολαγνεία στη Νέα Δημοκρατία, γιατί πρώτα είναι υπερβολική και δεύτερον ας μην θεωρούν τους ψηφοφόρους δεδομένους γιατί μπορεί και να αντιδράσουν στην πιο ακατάλληλη ώρα.         

- Η αλήθεια είναι ότι η μάχη που δίνει η Κυβέρνηση με την ακρίβεια είναι σκληρή και πολλές φορές άνιση. Αλλά προσπάθεια γίνεται, πρόστιμα πέφτουν, χρειάζεται σε κάθε περίπτωση εγρήγορση και έλεγχος της αγοράς. Πάντως τις τελευταίες μέρες στα σούπερ μάρκετς παρατηρείται μια ισορροπία στις τιμές και όχι μόνο στα προϊόντα που συμπεριλαμβάνονται στο καλάθι της νοικοκυράς.     

- Το ρήγμα μεταξύ της Κυβέρνησης και των σπουδαστών καλλιτεχνικών σχολών παραμένει βαθύ, καθώς φαίνεται ότι οι μέχρι σήμερα πρωτοβουλίες για την εκτόνωση της κρίσης δεν ικανοποιούν. Οι ενδιαφερόμενοι όχι μόνο συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις, αλλά είναι αποφασισμένοι να τις κλιμακώσουν στο επόμενο διάστημα. Στην αντίπερα όχθη, η Νέα Δημοκρατία πηγαίνει στις εκλογές, έχοντας μια επαγγελματική ομάδα απέναντι, τα μέλη της οποίας θεωρούνται και ως δυνατοί influencers στην κοινωνία….          

- Δεν θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές ο Κώστας Τζαβάρας. Αυτό ξεκαθάρισε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Κόκκινο. Ο έμπειρος πολιτικός αποφάσισε να θέσει τον εαυτό του εκτός του πολιτικού παιχνιδιού στην παρούσα φάση, αφήνοντας και αιχμές για το σημερινό κομματικό σύστημα της Νέας Δημοκρατίας. Σίγουρα πρόκειται για ένα πρόσωπο που έδινε πόντους στη γαλάζια παράταξη στο συγκεκριμένο νομό και τώρα από την Πειραιώς πρέπει να βρουν κάποιον δυνατό για να καλύψουν το κενό.        

- Την ένταση μεταξύ Δύσης και Κίνας φαίνεται να πλήρωσε η γνωστή και δημοφιλής εφαρμογή Tik Tok. Στις Βρυξέλλες και συγκεκριμένα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισαν να απαγορεύσουν τη χρήση του από τα μέλη του προσωπικού για λόγους ασφάλειας. Το κινεζικής καταγωγής μέσο κοινωνικής δικτύωσης προβληματίζει τη γραφειοκρατία των Βρυξελλών, ενώ σύμφωνα με το έγκριτο Politico πολλές δυτικές Κυβερνήσεις τίθενται σε συναγερμό, επικαλούμενες στοιχεία σύμφωνα με τα οποία η επίμαχη τεχνολογία βοηθά το κινεζικό κομμουνιστικό κόμμα και τις υπηρεσίες πληροφοριών της!

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αλέξης Κούγιας για στρατιωτική θητεία του Στέφανου Κασσελάκη: «Μας θεωρεί μαλ…ς»

Επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας με αφορμή το πόσο θα υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Κασσελάκης σε συνέντευξή του σε...

Η κυριαρχία Μητσοτάκη σκάει τη «φούσκα» του Κασσελάκη - Ο ημιθανής ΣΥΡΙΖΑ σε ελεύθερη πτώση

Διαφορές από 17 έως 19 μονάδες καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις στην εκτίμηση ψήφου με αναγωγή υπέρ της Νέας Δημοκρατίας σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αποδεικνύεται ότι η εκλογή Κασσελάκ...

Φόρτωση άρθρων...