Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Αλέξης Γεωργούλης: Πώς απαντά ο ευρωβουλευτής μετά την καταγγελία βιασμού και ξυλοδαρμού

Πολιτική

«Αθώος» δηλώνει ο Αλέξης Γεωργούλης μετά την καταγγελία βιασμού και ξυλοδαρμού σε βάρος της καταγγέλουσας.

Η δικηγόρος του Σταματίνα Μαλλά, αναφέρει: «Δηλώνει αθώος, θα αποδείξει την αθωότητά του».

«Τη δικογραφία θα τη λάβουμε μετά την Πέμπτη. Έχουμε κινήσει τις διαδικασίες να την λάβουμε γιατί θέλουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα να πάει να απολογηθεί και να πει τη θέση του στις αρμόδιες Αρχές του Βελγίου», πρόσθεσε η ίδια.

«... Οτιδήποτε το μαθαίνουμε από το διαδίκτυο αφού δεν έχουμε λάβει ακόμη τη δικογραφία. Είναι πληροφορίες που λαμβάνουμε διάσπαρτες από το Διαδίκτυο. Δεν μπορώ να τοποθετηθώ σε φήμες. Θα πρέπει να τοποθετηθώ πάνω σε μια δικογραφία ή σε ένα κατηγορητήριο που μπορεί να έχει ή να μην έχει ακόμη υπάρξει, γιατί δεν έχει κληθεί ο κ. Γεωργούλης από τις Αρχές ακόμη», δήλωσε στον ΑΝΤ1 η δικηγόρος του κ. Γεωργούλη.

Υπενθυμίζεται ότι οι κατηγορίες τις οποίες αντιμετωπίζει ο ευρωβουλευτής δεν έχουν γίνει επίσημα γνωστές, ωστόσο εάν επαληθευτούν οι πληροφορίες περί σωματική βλάβης και βιασμού, τότε ο κ. Γεωργούλης βρίσκεται σε εξαιρετικά δυσχερή θέση.

Σχετικά με τις άλλες καταγγελίες σε βάρος του Γεωργούλη, όπως λέγεται, προς το παρόν υπάρχουν μόνο φήμες ότι δηλαδή μπορεί να υπάρχουν και άλλα πρόσωπα. Επισήμως δεν υπάρχουν καταγγελίες στο Βέλγιο και με βάση όλα αυτά που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Όσον αφορά την άρση της ασυλίας του κ. Γεωργούλη, θα πρέπει να εγκριθεί από την επιτροπή νομικών υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου στη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες δύο εβδομάδες. Η Ολομέλεια συνεδριάζει στις 8 και στις 31 Μαΐου όπου και θα ψηφίσει την άρση της ασυλίας του Ευρωβουλευτή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Φοίβος Ιωαννίδης - Στη Σητεία η κηδεία του

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών ο Φοίβος Ιωαννίδης, δικηγόρος και πολιτικός με πλούσια συνδικαλιστική και αντιστασιακή δράση. Οπως αναφέρουν πληροφορίες του neakriti.gr, ο Φο...

Ν. Ανδρουλάκης: «Μπορούμε καλύτερα, διότι την ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε»

Στο πασχαλινό μήνυμά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης εύχεται το φετινό Πάσχα «ας γίνει η αφετηρία για να οικοδομήσουμε και μια πιο δίκαιη Ελλάδα, με π...

Φόρτωση άρθρων...