Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Αλέξης Γεωργούλης: Εκτός της ευρωομάδας Left

Να τεθεί εκτός της ευρωομάδας «Left» ο Αλέξης Γεωργούλης, αποφάσισε το έκτακτο προεδρείο της ομάδας του Eυρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Η ευρωομάδα «Left» σεβόμενη την πρόταση της ελληνικής αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι την ολοκλήρωση της δικαστικής διαδικασίας.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, αρκετές αντιπροσωπείες έλαβαν τον λόγο, τονίζοντας τη σοβαρότητα της υπόθεσης και την ανάγκη η ομάδα να λάβει συγκεκριμένη απόφαση άμεσα.

Ο ευρωβουλευτής τέθηκε τη Δευτέρα αιφνιδιαστικά εκτός ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανακοίνωση στο ευρωκοινοβούλιο από την πρόεδρο του σώματος, Ρομπέρτα Μετσόλα ότι ερευνάται από τις εισαγγελικές αρχές του Βελγίου για υπόθεση χρήσης βίας.

Ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, έγραψε στο Twitter: «Ο @syriza_gr και η Ευρωομάδα μας αντέδρασαν ακαριαία, μόλις μάθαμε την καταγγελία κατά του ΕΒ Γεωργούλη. Η υπόθεση θα κριθεί από τις Βελγικές αρχές με τις νόμιμες διαδικασίες. Απαράδεκτη η δημοσιοποίηση των στοιχείων της καταγγέλλουσας. Μηδενική ανοχή στη σεξουαλική παρενόχληση!».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν: Μπρα ντε φερ για τη μειονότητα, τη Μονή της Χώρας και τη Χαμάς - Πού συμφώνησαν

Ένα ενδιαφέρον μπρα ντε φερ ανάμεσα στον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν διεμείφθη την ώρα των κοινών τους δηλώσεων στην Άγκυρα. ...

Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση με Ερντογάν: Να καθιερώσουμε την προσέγγιση της αμοιβαίας κατανόησης

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τη φιλοξενία στην Άγκυρα», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτηση στα μέσα κο...

Το κοινό ανακοινωθέν Ελλάδας - Τουρκίας μετά τη συνάντηση Μητσοτάκη με Ερντογάν στην Άγκυρα

Το πνεύμα καλής θέλησης και συνεργασίας στο οποίο πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Ταγίπ Ερντογάν, νωρίτερα το απόγευμα της Δευτέρας στην Άγκυρα, επισημά...

Φόρτωση άρθρων...