Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Ανδρουλάκης: «Διαφθορά, συγκάλυψη και ατιμωρησία το μοτίβο διακυβέρνησης της Ν.Δ.»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα συναντηθεί με την εισαγγελέα Γεωργία Αδειλίνη ζητώντας την πλήρη διαλεύκανση της τραγωδίας των Τεμπών.

Την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, θα συναντήσει το πρωί ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να τη συναντήσει περίπου στις 11:00 με τους «επίμαχες διαλόγους», όπως είχε δηλώσει ο ίδιος, της νύχτας του δυστυχήματος των Τεμπών να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Την Παρασκευή, σε δηλώσεις που έκανε έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ είχε θέσει ερωτήματα προς την Κυβέρνηση. 

Συγκεκριμένα ανέφερε «ποιος την ώρα που χάσαμε 57 συνανθρώπους μας, είχε την προτεραιότητα να πάρει πριν από τη Δικαιοσύνη και την Αστυνομία τους επίμαχους διαλόγους, να τους χαλκεύσει και μετά να τους δώσει σε ένα φιλικό μέσο μαζικής ενημέρωσης για να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη; Αυτό το αδίστακτο χέρι πρέπει να μάθουμε ποιο είναι».

Στη συνέχεια αφού αποκάλυψε την επίσκεψή του στον Άρειο Πάγο επεσήμανε ότι: «πρέπει να υπάρξει έρευνα, άπλετο φως, και ο ελληνικός λαός να μάθει την αλήθεια. Ποιοι είναι αυτοί που είχαν την προτεραιότητα εκείνο το βράδυ, να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη. Είναι επικίνδυνοι και πρέπει να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».

«Ένα αδίστακτο σύστημα εξουσίας που πρέπει να αποκαλυφθεί»

Το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε στον ΑΝΤ1 όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για την επίσκεψή του στον Άρειο Πάγο τονίζοντας: «Θα κάνω ένα αίτημα για να διερευνήσει την υπόθεση βάσει των δημοσιευμάτων του Βήματος και της Καθημερινής, τα οποία περιγράφουν μία νοσηρή υπόθεση. Δεν μπορεί τη στιγμή που όλος ο ελληνικός λαός θρηνούσε και έβαζε με το μυαλό του ότι στο μοιραίο τρένο θα μπορούσε να ήταν το παιδί του, κάποιοι είχαν ως προτεραιότητα να πάνε εκείνη την ώρα να πάρουν τις συνομιλίες, να τις χαλκεύσουν, να τις δώσουν σε ένα μέσο για να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη ότι «δεν φταίμε εμείς, ήταν ανθρώπινο λάθος και μόνο». 

Αυτό δείχνει ένα αδίστακτο σύστημα εξουσίας που πρέπει να αποκαλυφθεί. Το μοτίβο είναι μόνιμο σε όλα τα σκάνδαλα της Νέας Δημοκρατίας. Διαφθορά, συγκάλυψη, ατιμωρησία. Όταν υπάρχει ατιμωρησία σε συνεχιζόμενα σκάνδαλα έχουμε ανθρώπους που λένε, αφού δεν την πληρώνει κανένας ας συνεχίσουμε τη διαφθορά. 

Ανδρουλάκης Άρειος

Μπορεί να είναι το ίδιο πρόσωπο, αλλά είναι προφανές τι έχει γίνει. Γιατί είμαι σίγουρος ότι από πίσω βρίσκεται η Κυβέρνηση; Διότι κάνει αυτό το κόλπο σε όλα τα σκάνδαλα.

Δείτε με τις υποκλοπές. Σκάνε οι υποκλοπές, πάω στον Άρειο Πάγο και ξαφνικά δεκάδες λογαριασμοί ότι πίσω από μένα είναι ξένα συμφέροντα. Το πρώτο πράγμα ήταν μια επίθεση συνωμοσιολογίας για να βγάλει τις ευθύνες της. 

Δεύτερη υπόθεση, τα email της Ασημακοπούλου. Σκάει το σκάνδαλο, ψεύδη ότι δεν υπάρχει καμία σχέση και τελικά βλέπουμε ότι τα έχουν πάλι. Κάναν το υπουργείο εσωτερικών εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στην Κέρκυρα για το Πάσχα ο Κασσελάκης (Video&Photos)

Στην Κέρκυρα έφτασε ο Στέφανος Κασσελάκης, για να περάσει τις ημέρες του Πάσχα. Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει και πολιτική δραστηριότητα καθώς αύριο θα συναντηθεί με ...

Φόρτωση άρθρων...