Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Ανδρουλάκης: «Η επέτειος 25η Μαρτίου δείχνει πόσα μπορεί να καταφέρει ο Ελληνισμός ενωμένος»

«Η επέτειος της 25ης Μαρτίου υπογραμμίζει όσα μεγάλα και σημαντικά μπορεί να καταφέρει ο Ελληνισμός όταν ακολουθεί τον δρόμο της ενότητας και της αλληλεγγύης», δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης, μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής παρέλασης στο κέντρο της Αθήνας για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής πρόσθεσε ότι η επέτειος της 25ης Μαρτίου δείχνει και σε τι επώδυνες περιπέτειες μπορεί να οδηγηθούμε όταν επικρατεί η διχόνοια και η ιδιοτέλεια.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε: «Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες. Η επέτειος της 25ης Μαρτίου υπογραμμίζει όσα μεγάλα και σημαντικά μπορεί να καταφέρει ο Ελληνισμός όταν ακολουθεί τον δρόμο της ενότητας και της αλληλεγγύης, αλλά και σε τι επώδυνες περιπέτειες μπορεί να οδηγηθούμε όταν επικρατεί η διχόνοια και η ιδιοτέλεια. Και πάλι χρόνια πολλά σε όλους και ιδιαίτερα στους εορτάζοντες».
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Στέφανος θέλει δύο θητείες για Πρωθυπουργός – Ποιος θα τον ψηφίσει δεν μας είπε και ύστερα ξύπνησε

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Αντώνη Σρόιτερ και στην εκπομπή «Αυτοψία» του ALPHA, που θα προβληθεί στις 00:15. Ο πρόεδρος του Σ...

Κυβερνητικά στελέχη κατά Κεχαγιά: Καταλαβαίνουμε το άγχος της να μαζέψει τα ασυμμάζευτα για τους «Σπαρτιάτες»

Στο επίκεντρο της κόντρας Κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται οι ψήφοι των «Σπαρτιατών». Η κόντρα ξέσπασε σήμερα, έπειτα την τοποθέτηση του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και ξαδέρφο...

Φόρτωση άρθρων...