Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Ανδρουλάκης: «Οι πολίτες δεν εμπιστεύθηκαν τη Ν.Δ., αλλά φοβήθηκαν τα χειρότερα που θα έρχονταν με τον ΣΥΡΙΖΑ»

«Οι πολίτες δεν εμπιστεύτηκαν την Νέας Δημοκρατίας αλλά φοβήθηκαν τον ΣΥΡΙΖΑ», εκτιμά ο Νίκος Ανδρουλάκης σε μια προσπάθεια να ερμηνεύσει το αποτέλεσμα των προηγούμενων Εκλογών.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής είπε πως «ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία φοβούνται πολλά και γι' αυτό συγκαλύπτουν υποθέσεις όπως οι υποκλοπές και οι τηλεοπτικές άδειες.

Ειδικότερα ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha σημείωσε πως «βολεύτηκε» ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την αναποτελεσματική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ζήτησε να υπερψηφιστεί το κόμμα του ώστε να υπάρξει αξιόπιστη αντιπολίθτευση.

 «Οι πολίτες δεν εμπιστεύθηκαν τη Νέα Δημοκρατία, αλλά φοβήθηκαν τα χειρότερα που θα έρχονταν με τον ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο κ. Ανδρουλάκης, προσθέτοντας ότι «ωραίοι είναι αυτοί οι φόβοι, αλλά δεν υπάρχει πλέον δράκος, μετά το αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου».

Με αφορμή τις αντιδράσεις για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη, κατήγγειλε ότι Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ έχουν επιδοθεί σε έναν πόλεμο στο Διαδίκτυο με χιλιάδες τρολ «που αποδομούν τα πάντα και τους πάντες», ενώ τόνισε ότι οι μουσουλμάνοι βουλευτές θα πρέπει να σέβονται τη συνθήκη της Λωζάνης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τους κ.κ Μητσοτάκη και Τσίπρα ότι «φοβούνται πολλά και γι΄ αυτό συγκαλύπτουν» - ο μεν πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τις υποκλοπές, ο δε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Στόχος μας είναι να γίνει η παράταξή μας ο βασικός πυλώνας της δημοκρατικής παράταξης. «Δεν βάζουμε πήχη, δεν λέμε ότι αυτό θα γίνει τώρα», ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης, υπογραμμίζοντας ότι θα πιέσει την κυβέρνηση για ισχυρό κοινωνικό κράτος - τόσο στην Υγεία, όσο και στην Παιδεία.

Έπειτα επέκρινε τη Νέα Δημοκρατία για το πρόγραμμα επιδότησης των δανείων για την στέγαση των νέων, λέγοντας ότι «δεν περπατάει, λόγω της μεγάλης αύξησης στις τιμές των ακινήτων» θα συμβάλλουμε στην κανονικοποίηση του πολιτικού συστήματος και στην αποφυγή της τοξικότητας, είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Μιλώντας για την τραγωδία με το ναυάγιο στα ανοικτά της Πύλου, ο Νίκος Ανδρουλάκης ζήτησε και πάλι την αλλαγή του κανονισμού του Δουβλίνου και την επέκταση των αναπτυξιακών συμφωνιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης με κράτη της Αφρικής, ώστε να συγκρατούνται  εκεί οι μεταναστευτικές ροές.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στην Τήνο για το Πάσχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην Τήνο θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την οικογένειά του, σε μία μικρή ανάπαυλα πριν από την προεκλογική περίοδο εν όψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίο...

Φόρτωση άρθρων...