Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Αποστολάκης: «Καλό θα είναι να δεχθούν ότι ο Κασσελάκης είναι ο αρχηγός»

Στην νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στις εκλογές για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ο Ευάγγελος Αποστολάκης.

«Η επόμενη ημέρα στο κόμμα χρειάζεται καθαρές θέσεις και καθαρές κινήσεις, δεν υπάρχει περιθώριο για χάσιμο χρόνου και αντιπαραθέσεις χωρίς νόημα», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ είπε ότι μετά την αναμέτρηση καλό θα είναι να δεχθούν όλοι ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο αρχηγός του κόμματος. «Εάν δεν γίνει, το εγχείρημα δεν θα πετύχει». 

Όπως ανέφερε ο Ευάγγελος Αποστολάκης, ο νέος πρόεδρος, «είναι αποφασισμένος να κάνει τις αλλαγές. Η κοινωνία δεν του είπε να ξανακάνει τα ίδια».

Ο πρώην υπουργός επανέλαβε ότι πρέπει να δεχθεί όλο το σύστημα πως υπάρχει ένα καινούργιο ξεκίνημα, τα πράγματα μπαίνουν σε μια νέα σειρά.

«Δύσκολο να «καταπιείς» ότι σε 20 μέρες κατάφερε να πάρει το κόμμα στα χέρια του», είπε ο στενός συνεργάτης του νέου προέδρου και τόνισε: «Αν δεν το κάνουν υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι».

«Ούτε τάσεις, ούτε φατρίες, ούτε επαναστάσεις μέσα στο κόμμα, ούτε εσωτερική αντιπολίτευση», υπογράμμισε ο Ευάγγελος Αποστολάκης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ευρωεκλογές: Με χαρακτήρα εθνικών εκλογών η «μάχη» για την κάλπη – Ανεβάζει στροφές η κυβέρνηση

Στο κόκκινο ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο όσο πλησιάζει η ημερομηνία των ευρωεκλογών με την κυβέρνηση και τα κόμματα να έχουν δώσει χαρακτηριστικά εθνικής κάλπης στην εκλογική α...

Ο Κασσελάκης, η διαγραφή του ονόματος ΣΥΡΙΖΑ και το αναγκαστικό ξεκαθάρισμα με στροφή προς τα... δεξιά

Ο Κασσελάκης συνεχίζει τα σόου του μέσω διαδικτύου στοχεύοντας στη νεολαία και πιστεύοντας ότι μετά από 2-3 τετραετίες θα είναι... πρωθυπουργός! Ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα είναι βαλτωμένο κ...

Φόρτωση άρθρων...