Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Αυτιάς: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές με τη Ν.Δ.

Πολιτική

Υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία θα είναι ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς. Η ανακοίνωση έγινε στην κοπή της πίτας της Πανελλήνιας Ένωσης Επαγγελματικών και Ιδιωτικών Θαλαμηγών, όπου ο Γιώργος Αυτιάς ήταν επίτιμος προσκεκλημένος, με παρουσιάστρια της βραδιάς την πρώην συνεργάτιδά του Μάγδα Τσέγκου.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που παρουσίασε η εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha, η ανακοίνωση έγινε από τη Μάγδα Τσέγκου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. 

«Ο Γιώργος κατεβαίνει στις ευρωεκλογές και σήμερα έχει πρώτη εμφάνιση guest, οπότε να του ευχηθούμε "καλή επιτυχία" όλοι μαζί», είπε η Μάγδα Τσέγκου.

«Πριν αποχωρήσω από αυτό το επάγγελμα, πριν μου κάνει την τιμή η χώρα να φορέσω τη φανέλα της εθνικής, γιατί εκεί δίνεις αγώνα για την κοινωνία… Δεν σκόπευα να πω τίποτα. Δεν είμαι πολιτικός, βρε παιδιά. Πρέπει όμως να πάει εκεί τουλάχιστον ένας που να ξέρει οικονομικά. Να είστε καλά, σας αγαπώ πολύ», είπε ο Γιώργος Αυτιάς.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ευρωεκλογές: Με χαρακτήρα εθνικών εκλογών η «μάχη» για την κάλπη – Ανεβάζει στροφές η κυβέρνηση

Στο κόκκινο ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο όσο πλησιάζει η ημερομηνία των ευρωεκλογών με την κυβέρνηση και τα κόμματα να έχουν δώσει χαρακτηριστικά εθνικής κάλπης στην εκλογική α...

Συνεδριάζει τη Μεγάλη Δευτέρα το Υπουργικό Συμβούλιο - Αναλυτικά τα θέματα στην ατζέντα

Στις 11:00, αύριο Δευτέρα, θα συνεδριάσει υπό τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, το Υπουργικό Συμβούλιο. Τα θέματα της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου είναι: -Παρουσία...

Φόρτωση άρθρων...