Δευτέρα
15 Απριλίου 2024

Κασσελάκης: Είμαι ο τελευταίος που είμαι κολλημένος σε καρέκλα

«Έξω έχει πολύ όμορφη μέρα» απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης, όταν ερωτήθηκε τόσο για το αν θα πάει στις Εκλογές αν δεν θα υπάρξει κάποιος απέναντί του,   όσο και για το πότε θα παρουσιαστεί στο στρατό. 

Μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο» από το χώρο του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι αυτό το κόμμα πρέπει να γίνει κόμμα των μελών.

Ακόμα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε ότι πρέπει να δοθεί στα μέλη του κόμματος η δυνατότητα να συμμετέχει στην παραγωγή πολιτικής. 

Ερωτηθείς για τις Εκλογές στο κόμμα με δεδομένο ότι έχει νωπή εντολή, είπε ότι οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο κόμμα πρέπει «ταιριάξουν το κόμμα με την κοινωνία» και πρόσθεσε «είμαι ο τελευταίος που είμαι κολλημένος σε καρέκλα».

Ακόμα, απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο να έρθει στο 4ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιείται στο Ολυμπιακό Κλειστό του Παλαιού Φαλήρου, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Ελάτε να χτίσουμε την προοδευτική αντεπίθεση που έχει ανάγκη η Ελλάδα, η Ευρώπη».

Θα πάτε σε Εκλογές αν δεν υπάρχει κάποιος απέναντί σας; ρωτήθηκε. Είναι πολύ όμορφη μέρα έξω, εύχομαι όλος ο κόσμος να έρθει στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, είπε. Για την υπόθεση της εταιρείας του, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε ότι «είναι πολύ περήφανος που η «Αυγή» και το «Κόκκινο» είναι ανεξάρτητα μέσα», ενώ επανέλαβε ότι «είναι πολύ όμορφη μέρα έξω» όταν ρωτήθηκε πότε θα παρουσιαστεί στο στρατό.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα καταδικάζει απερίφραστα τις επιθέσεις του Ιράν προς το Ισραήλ

Η ελληνική κυβέρνηση καταδικάζει απερίφραστα τις επιθέσεις του Ιράν προς το Ισραήλ, που συνιστούν σοβαρή επιδείνωση της ήδη επιβαρυμένης κατάστασης στην περιοχή, τονίζεται σε ανακο...

Ο Κ. Μητσοτάκης θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις ευρωεκλογές το απόγευμα της Δευτέρας

Στη τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, τη Δευτέρα 15 Απριλίου, στις 18:30, ο κ. Μητσοτάκης θα παρουσιάσει...

Φόρτωση άρθρων...