Δευτέρα
25 Σεπτεμβρίου 2023

Δένδιας: Η Ελλάδα δεν πτοείται από προκλήσεις και απειλές

Πολιτική

Η Ελλάδα δεν επιθυμεί κλιμάκωση της έντασης με την Τουρκία, αλλά για να αποφευχθεί μια επιδείνωση της κατάστασης, θα ήταν χρήσιμο να υπάρχουν δίαυλοι επικοινωνίας σε όλα τα επίπεδα» τονίζει ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

Σε δηλώσεις του στη «Ναυτεμπορική» ο Νίκος Δένδιας αναφέρει «Από την πλευρά μας, απορρίπτουμε και καταδικάζουμε ακραίες δηλώσεις σε κάθε ευκαιρία και αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε. Η χώρα μας δεν πτοείται από προκλήσεις και απειλές».

«Η Ελλάδα δεν επιθυμεί κλιμάκωση της έντασης. Αντιθέτως, επιδιώκει την εμπέδωση της ασφάλειας και της σταθερότητας στην περιοχή» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Νίκος Δένδιας.

Ο Νίκος Δένδιας σημειώνει τέλος ότι «το μήνυμα μας σε εταίρους και συμμάχους είναι απλό: Προκειμένου να αποφύγουμε την κατάσταση που ζούμε σήμερα στην Ουκρανία, πρέπει να υψωθεί ένα φράγμα απέναντι σε κάθε αναθεωρητισμό».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κασσελάκης λίγο πριν ψηφίσει: Μια Κυριακή δεν φτάνει - Πρέπει να ξαναπάμε στις κάλπες

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε κάλεσμα στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσουν ξανά σήμερα για την εκλογή προέδρου. Ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης...

Φόρτωση άρθρων...