Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Δημοτικές εκλογές: Ανατροπή της τελευταίας στιγμής στη Νίκαια - Εξελέγη ο Κωνσταντίνος Μαραγκάκης

Η… ανατροπή της τελευταίας στιγμής έγινε στη Νίκαια, αφού όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών, στο δήμο Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, ο Κωνσταντίνος Μαραγκάκης κατάφερε να ξεπεράσει το ποσοστό του 43% και εξελέγη από την α’ Κυριακή.

nikaia_ekloges

Έτσι, σε έξι περιφέρειες και 84 δήμους γίνονται την προσεχή Κυριακή (15.10.2023) επαναληπτικές δημοτικές εκλογές 2023 και περιφερειακές εκλογές 2023.

Οι κάλπες για τις επαναληπτικές και περιφερειακές εκλογές θα ανοίξουν στις 07:00 και θα κλείσουν στις 19:00 και ανάμεσα στους δήμους και τις περιφέρειες που θα κριθούν είναι ο δήμος Αθηναίων, ο δήμος Θεσσαλονίκης και οι περιφέρειες Πελοποννήσου και Βορείου Αιγαίου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Επένδυση ύψους 2 δισ. ευρώ τα επόμενα δύο χρόνια για την ενίσχυση της πολιτικής προστασίας

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρέστη το πρωί στο συνέδριο με θέμα «Προωθώντας την Καινοτομία στην Αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών - Ανταλλαγή Καλών Πρακτικών: Μία Πράξη Πολι...

Μητσοτάκης για νέο νοσοκομείο Κομοτηνής: Υπερσύγχρονο - Θα εξυπηρετεί χριστιανούς και μουσουλμάνους

Tο υπό ανέγερση νέο νοσοκομείο στην Κομοτηνή επισκέφθηκε το απόγευμα o Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών. Το νέο γενικό νοσοκομείο στην...

Φόρτωση άρθρων...