Κυριακή
23 Ιουνίου 2024

Εκλογές: Εκτός το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου μετά από την προσφυγή Μπογδάνου

Μετά το κόμμα των Κωνσταντίνου Μπογδάνου και Πρόδρομου Εμφιετζόγλου το Α1 Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου «έκοψε» ομόφωνα από τις Εθνικές Εκλογές ένα ακόμη κόμμα.

Συγκεκριμένα, «κόπηκε» το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου και για το έμβλημα και για όνομα μετά από προσφυγή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Όπως είχε υποστηρίξει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, δικαιούχος τόσο του ονόματος όσο και του εμβλήματος του κόμματος «ΠΑΤΡΙΣ» της Αφροδίτης Λατινοπούλου είναι ο ίδιος.

Η ανάρτηση της Λατινοπούλου 

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα τονίζει: «Η ραγδαία άνοδός μας ενόχλησε πολύ και πολλούς».

Η ανάρτηση της Λατινοπούλου 

Απορρίφθηκαν οι υπόλοιπες προσφυγές

Από εκεί και πέρα, ομόφωνα απορρίφθηκαν τόσο οι προσφυγές του Ηλία Κασιδιάρη όσο και του Δημήτρη Μιχάκη με τις οποίες ο ένας στρεφόταν κατά του άλλου για το θέμα της ονομασίας των κομμάτων τους, όπως απορρίφθηκε και αυτή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου κατά του κόμματος του συνασπισμού κομμάτων των Θάνου Τζήμερου – Φαήλου Κρανιδιώτη «ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ».
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σκέρτσος: Η λάθος συνταγή της αντιπολίτευσης και το λάθος παράδειγμα της Ισπανίας για τη μείωση του ΦΠΑ

Ανάρτηση στο Facebook με την οποία αναλύει αν τελικά περνάει στις τιμές για τον καταναλωτή ή όχι ο μειωμένος ΦΠΑ έκανε ο Άκης Σκέρτσος. Στην ανάρτησή του ο υπουργός Επικρατείας ...

Σοφία Ζαχαράκη: 349 γυναίκες έκαναν χρήση του panic button - Από την αρχή του 2023 το απέκτησαν συνολικά 2.124 γυναίκες

«Η εφαρμογή του panic button χορηγείται και στα 44 συμβουλευτικά κέντρα σε όλη τη χώρα» επεσήμανε χαρακτηριστικά η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη σε συν...

Φόρτωση άρθρων...