Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Εκλογές 2023: Μάθε πού ψηφίζεις - Όλα τα εκλογικά τμήματα

Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Εσωτερικών τα εκλογικά τμήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Την τελική λίστα με τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουν οι ψηφοφόροι στις Εθνικές Εκλογές στις 21 Μαΐου, ανακοίνωσε το απόγευμα το υπουργείο Εσωτερικών.

Με ένα μόνο «κλικ» μπορούν να μάθουν το εκλογικό τους τμήμα. Στη λίστα περιλαμβάνονται και τα εκλογικά τμήματα όπου θα ψηφίσουν για πρώτη φορά οι Έλληνες του εξωτερικού. 

Με απόφαση που υπογράφει η υπηρεσιακή υπουργός Εσωτερικών, Καλλιόπη Σπανού, καθορίζονται τα εκλογικά τμήματα εκτός ελληνικής επικράτειας τα οποία θα λειτουργήσουν στις Βουλευτικές Εκλογές του Μαΐου.

Οι Έλληνες του εξωτερικού θα ψηφίσουν μία ημέρα νωρίτερα, δηλαδή το Σάββατο 20 Μαΐου, χρησιμοποιώντας το ψηφοδέλτιο Επικρατείας - δηλαδή χωρίς να βάζουν σταυρούς. Στην ίδια ανακοίνωση περιλαμβάνεται και ο τηλεφωνικός αριθμός 2131361500, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν για ζητήματα που αφορούν την ψηφιακή πλατφόρμα «Μάθε που ψηφίζεις».

Πατήστε εδώ και δείτε όλα τα εκλογικά τμήματα

Πατήστε εδώ και δείτε που ψηφίζεται

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρινάκης: Οι ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου είναι η ώρα της ευθύνης, η ώρα της πράξης

Στο πλαίσιο των επισκέψεων της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, κλιμάκιο με επικεφαλής τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Παύλο Μα...

Φόρτωση άρθρων...