Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Eurogroup: Η Ελλάδα αποδέχτηκε όλες τις απαιτήσεις του ΔΝΤ και της Τρόικας!

Πολιτική

Πληροφορίες από τις Βρυξέλλες αναφέρουν πως η Ελλάδα συμφώνησε για τη νομοθέτηση προληπτικών μέτρων για το 2019, εξέλιξη που ανοίγει τον δρόμο για την επιστροφή των Θεσμών στην Αθήνα τις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ανταποκρίτρια της Καθημερινής από τη βελγική πρωτεύουσα, στη συνάντηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου με τους εκπροσώπους των θεσμών πριν από το Eurogroup, συμφωνήθηκε η νομοθέτηση προληπτικών μέτρων, κάτι που θα γίνει επίσημο με ανακοίνωση αργότερα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από την ελληνική πλευρά οι Ευκλείδης Τσακαλώτος και Γιώργος Χουλιαράκης και από την πλευρά των θεσμών, ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, οι Πιέρ Μοσκοβισί, Μάρκο Μπούτι (Κομισιόν), ο Κλάους Ρέγκλινγκ (ESM), ο Τόμας Βίζερ (επικεφαλής EuroWorking Group), ο Μπενουά Κερέ (ΕΚΤ) και οι Ντέλια Βελκουλέσκου, Πόουλ Τόμσεν (ΔΝΤ).

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αντίστροφη μέτρηση για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου – Σε περιοδείες οι πολιτικοί αρχηγοί

Περίπου τρεις εβδομάδες απομένουν για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου και τα κόμματα βρίσκονται σε θέσεις μάχης. Σφοδρά πυρά ανταλλάσσουν οι πολιτικοί αρχηγοί καθώς πλησιάζουμε προ...

Φόρτωση άρθρων...