Κυριακή
12 Μαΐου 2024

«Φρένο» στα σενάρια για ανασχηματισμό βάζουν κυβερνητικές πηγές - «Θα γίνουν σημαντικές ανακοινώσεις στη ΔΕΘ»

Πολιτική

Τέλος σε κάθε σενάριο ανασχηματισμού στον παρόντα χρόνο, πριν ή αμέσως μετά τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), έβαλαν σήμερα κυβερνητικές πηγές.

Τις προηγούμενες ώρες διακινούνταν σενάρια ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μπορούσε να κάνει αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα ενδεχομένως μετά την επιστροφή του από τη Νέα Υόρκη την τελευταία βδομάδα του Σεπτεμβρίου.

Την Τρίτη κυβερνητικές πηγές διευκρίνιζαν ότι δεν θα γίνει παρέμβαση στο κυβερνητικό σχήμα έως το Σαββατοκύριακο.

Οι ίδιες πηγές πρόσθεταν ότι για την Κυβέρνηση δεν υπάρχει θέμα Βασίλη Κικίλια, με τη συνέντευξη του υπουργού Πολιτικής Προστασίας χθες στον ΑΝΤ1 να έχει αποτελέσει προϊόν έντονου σχολιασμού.

Μαρινάκης για ανασχηματισμό: «Δεν υπάρχει κάποια τέτοια διάθεση αυτή τη στιγμή»

Την ίδια ώρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, με συνέντευξή του στα «Παραπολιτικά 90,1», στο ερώτημα αν επίκειται ανασχηματισμός, σημείωσε: «Δεν υπάρχει κάποια τέτοια διάθεση αυτή τη στιγμή».

Ο Παύλος Μαρινάκης ανέφερε πως όσα γράφονται και λέγονται για πρόσωπα δεν έχουν καμία βάση, σημειώνοντας πως διάθεση του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης είναι να εργαστεί σκληρά ώστε να γίνουν όλα όσα πρέπει να γίνουν.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως θα γίνουν σημαντικές ανακοινώσεις στη ΔΕΘ και ερωτηθείς πώς βλέπει πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής, απάντησε πως «αυτή τη στιγμή δεν είμαστε εκεί».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κλείνει ο δρόμος για τα Σκόπια προς την Ευρώπη – Ηχηρά μηνύματα από τις Βρυξέλλες προς την Πρόεδρο Σιλιάνοφσκα

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η προκλητική δήλωση της νέας Προέδρου της Βόρειας Μακεδονίας, Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα, κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας της στη Βουλή της γειτονική...

Anadolu για επίσκεψη Μητσοτάκη στην Άγκυρα: Οι διμερείς σχέσεις έχουν εισέλθει σε μια νέα εποχή

Εκτενή αναφορά στην αυριανή επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Άγκυρα, προκειμένου να συναντηθεί με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κάνει το «Anadolu». Το τουρκικό ε...

Γεραπετρίτης: «Θέματα κυριαρχίας δεν μπορούν να τεθούν στο τραπέζι με την Τουρκία»

Για την επικείμενη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, αλλά και την κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μίλησε σε συνέντευξή του ο Γιώργος...

Φόρτωση άρθρων...