Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Γαϊτάνης: Αφωνία ΣΥΡΙΖΑ για το κόμμα Κασιδιάρη και την επίθεση εναντίον του Θάνου Πλεύρη

Πολιτική

Τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ για το κόμμα Κασιδιάρη αλλά και την «αφωνία», όπως είπε, του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την επίθεση στον Θάνο Πλεύρη, στηλίτευσε ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Γαϊτάνης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε την αφωνία τόσο για την υπόθεση του κόμματος "Κασιδιάρη", όσο και για τη χθεσινή επίθεση που δέχτηκε ο Θάνος Πλεύρης και η οικογενειά του και αυτό δείχνει πως έχει επιλεκτική κρίση στα φαινόμενα βίας», τόνισε ο Τάσος Γαϊτάνης σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, σημείωσε ότι για την υπόθεση του ναζιστικού μορφώματος, η Νέα Δημοκρατία κατέθεσε υπόμνημα στον Άρειο Πάγο με στόχο να βοηθήσει τις δικαστικές αρχές, προκειμένου να αποκλειστεί η εγκληματική οργάνωση από το να συμμετέχει στις εκλογές και να προσπαθήσει να αλώσει τη Δημοκρατία. 

Παράλληλα, ο Τάσος Γαϊτάνης διερωτήθηκε τι εμπόδισε το κόμμα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης να πράξει αναλόγως με τη Νέα Δημοκρατία και να καταθέσει και αυτό τις αντιρρήσεις του για να αποκλειστεί το κόμμα «Κασιδιάρη» από τις επόμενες εκλογές.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ με τη στάση του έχει επιλέξει να είναι μια Δημοκρατική εξαίρεση στην ανόρθωση τείχους για τον αποκλεισμό των εγκληματιών από τη Βουλή», πρόσθεσε ο Τάσος Γαϊτάνης.

Ακόμα, συμπλήρωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και στο παρελθόν τήρησε ανάλογη στάση, υπενθυμίζοντας χαρακτηριστικά ότι το 2014 ως αξιωματική αντιπολίτευση εργαλειοποίησε τις ψήφους της Χρυσής Αυγής για να μην εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο κ. Σταύρος Δήμας ώστε να πέσει η κυβέρνηση Σαμαρά. 

«Δεν λέω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σχέση με τη Χρυσή Αυγή, λέω όμως ότι ψαρεύει στα θολά νερά και χαϊδεύει αυτό το ακροατήριο γιατί προσδοκά ψήφους και εκλογικά οφέλη», υπογράμμισε ο Τάσος Γαϊτάνης.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρινάκης: Οι ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου είναι η ώρα της ευθύνης, η ώρα της πράξης

Στο πλαίσιο των επισκέψεων της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, κλιμάκιο με επικεφαλής τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Παύλο Μα...

Φόρτωση άρθρων...